Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omega FC Deportivo Táchira F.C.
Omega 3 Tactiek final
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 51.6
adequate Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen good


12e minuut.
Pavillard rent richting de bal. Pavillard geeft de bal voor. Vega kopt de bal weg. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Solanke passt de bal zonder na te denken. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino passt de bal met de wreef. Frydecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký draait met de bal, schiet en ... Milanowski bokst de bal weg. Daar is Peszeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecký is nu in balbezit. Frydecký draait met de bal, schiet en ... Milanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Deportivo Táchira F.C. 0:1

17e minuut.
Pavillard is nu in balbezit. Pavillard met een sublieme pass. Armada Pozo rent richting de bal. Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rogantini speelt de bal door. Pavillard rent richting de bal. Morelli begaat een overtreding. Morelli krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Vega draait met de bal, schiet en ... Byrt probeert de bal aan de voet te houden. Pietravallo onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pavillard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vega krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Omega FC - Deportivo Táchira F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega FC 43%, Deportivo Táchira F.C. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Omega FC - Deportivo Táchira F.C. 1:1

47e minuut.
Frydecký controleert de bal met de borst. Rogantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký onderschept slim de pass. Frydecký haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Skřivánek speelt de bal door. Velis rent richting de bal. Velis passt de bal met de wreef. Frydecký is nu in balbezit. Frydecký schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Frydecký probeert de bal aan de voet te houden. Pavillard kopt de bal weg. Skřivánek is nu in balbezit. Skřivánek geeft de bal voor. Solanke springt en kopt de bal. Milanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Armengot met een sublieme pass. Velis is nu in balbezit. Velis speelt de bal door. Frydecký heeft problemen om de bal te vangen. Frydecký schiet op doel. Milanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega FC 51%, Deportivo Táchira F.C. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Omega FC - Deportivo Táchira F.C. 1:1