Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Curumeño hot team
Cholo Dante Tactiek el bus
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 46.8
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Piętaszek passt de bal in één keer door. Zetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu geeft een lange en hoge pass. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Malík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

23e minuut.
Marcu passt de bal zonder na te denken. Otto geeft een hoge lob. Romppanen rent richting de bal. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Malík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Curumeño - hot team 1:0

37e minuut.
Natalino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Piętaszek de bal. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Czendej bokst de bal weg. Tarkan kopt de bal weg. Zetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ribka. Ribka krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Śniegocki met de inworp. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Higuera krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete passt de bal in één keer door. Romppanen rent richting de bal. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Curumeño - hot team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Curumeño 52%, hot team 48%.
Atlético Curumeño - hot team 2:0

49e minuut.
McBain speelt de bal door. Romppanen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mâlcu. Mâlcu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Zilci geeft de bal voor. McBain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romppanen rent richting de bal. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Malík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Curumeño - hot team 3:0

73e minuut.
Kaduk rent richting de bal. Otto onderschept slim de pass. Otto passt de bal met de wreef. Aristeguieta is nu in balbezit. Aristeguieta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Higuera rent richting de bal. Śniegocki onderschept slim de pass. Śniegocki geeft een lange en hoge pass. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Curumeño 47%, hot team 53%.
Atlético Curumeño - hot team 3:0