Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westcost Benfica SL
westatack Tactiek ok
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 46.2
zwak Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Saunamäki onderschept slim de pass. Mercado begaat een overtreding. Saunamäki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Monforte met een snel genomen vrije trap. Ortakçı maakt een snoekduik en kopt de bal. Deško probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Twito rent richting de bal. Peláez onderschept slim de pass. Ortakçı is nu in balbezit. Ortakçı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Benfica SL 0:1

17e minuut.
Gudanavičius met een snelle inworp. Twito bereikt de bal nog maar net als eerste. Twito passt de bal in één keer door. Ortakçı heeft problemen om de bal te vangen. Ortakçı schiet op doel. Deško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Floarea geeft de bal voor. Costea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sal de bal onder controle te krijgen. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beligni onderschept slim de pass. Beligni passt de bal met de wreef. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Özerbay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gudanavičius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özerbay. Özerbay krijgt een gele kaart. Gudanavičius roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gudanavičius kan niet meer verder spelen. Laçi komt het veld opgelopen.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mercado rent richting de bal. Lionetto verovert de bal door een tackle van achteren. Lionetto geeft een hoge lob. Deško bokst de bal weg.

30e minuut.
Costea verovert de bal door een tackle van achteren. Răboj onderschept slim de pass. Laçi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laçi krijgt een gele kaart. Răboj wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Răboj kan niet meer verder spelen. Palomares komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Monforte speelt de bal door. Saunamäki is nu in balbezit. Saunamäki speelt de bal door. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Čegar rent richting de bal. Čegar met een sublieme pass. Manderscheid is nu in balbezit. Manderscheid draait met de bal, schiet en ... Tobin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Westcost - Benfica SL 1:1

36e minuut.
Yegüez geeft de bal voor. Daar is Saunamäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saunamäki speelt de bal door. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mercado geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Saunamäki de bal onder controle te krijgen. Čegar kopt de bal weg. Manderscheid is nu in balbezit. Manderscheid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Saunamäki onderschept slim de pass. Monforte is nu in balbezit. Monforte passt de bal in één keer door. Twito heeft problemen om de bal te vangen. Twito haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Floarea probeert de bal met de borst te controleren. Deško probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ortakçı onderschept slim de pass. Peláez rent richting de bal. Peláez passt de bal met de wreef. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı draait met de bal, schiet en ... Deško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westcost 62%, Benfica SL 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Westcost - Benfica SL 1:1

56e minuut.
Ortakçı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jungfrau komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Deško met een harde bal richting middenveld. Twito kopt de bal weg. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau verovert de bal door een tackle van achteren. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deško met een sublieme pass. Laçi is nu in balbezit. Laçi passt de bal zonder na te denken. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Manderscheid de bal. Monforte geeft de bal voor. Saunamäki kopt de bal weg. Daar is Jungfrau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jungfrau schiet op doel. Deško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Özerbay speelt de bal door. Rak probeert naar een medespeler te passen. Twito rent richting de bal. Twito heeft problemen om de bal te vangen. Twito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westcost 71%, Benfica SL 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Westcost - Benfica SL 1:1