Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.A.San Cristobal Capacho F.C.
especial Tactiek 431-2Arriba
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 35.6
poor Schieten solid
average Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Putrycz onderschept slim de pass. Putrycz passt de bal in één keer door. Abrahantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahantes schiet op doel. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kasztelan probeert naar een medespeler te passen. Kostiha is nu in balbezit. Kostiha geeft een lange en hoge pass. Putrycz rent richting de bal. Putrycz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Díez kopt de bal weg. Daar is Wiadro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cranchi rent richting de bal. Cranchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Capacho F.C. 1:0

19e minuut.
Abrahantes is nu in balbezit. Arteaga maakt een afschuwelijke overtreding. Abrahantes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aldermann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ribera de bal. Putrycz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Charkviani neemt de hoekschop. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Putrycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Putrycz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.A.San Cristobal - Capacho F.C. 1:1

20e minuut.
Charkviani bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez is nu in balbezit. Díez passt de bal zonder na te denken. Putrycz heeft problemen om de bal te vangen. Putrycz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Capacho F.C. 1:2

24e minuut.
Cranchi kopt de bal weg. O`Neal is nu in balbezit. O`Neal passt de bal in één keer door. Miraflores rent richting de bal. Miraflores haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
O`Neal passt de bal met de wreef. Barosanu is nu in balbezit. Barosanu geeft de bal voor. Abrahantes is nu in balbezit. Abrahantes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
O`Neal met de inworp. Cranchi is nu in balbezit. Cranchi passt de bal zonder na te denken. Scarpellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpellini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Putrycz is nu in balbezit. Putrycz geeft een hoge lob. Ohms met een sublieme pass. Charkviani is nu in balbezit. Charkviani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kostiha geeft een hoge lob. Abrahantes kopt de bal weg. Ribera rent richting de bal. Putrycz verovert de bal door een tackle van achteren. Putrycz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Miraflores geeft een lange en hoge pass. Ohms is nu in balbezit. Ohms speelt de bal door. Putrycz rent richting de bal. Putrycz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.San Cristobal 60%, Capacho F.C. 40%.
U.A.San Cristobal - Capacho F.C. 1:2

46e minuut.
Ørstrup komt het veld opgelopen. Gruszczak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ohms onderschept slim de pass. Ohms geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gruszczak de bal onder controle te krijgen. Putrycz is nu in balbezit. Putrycz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Marín trapt de bal weg. Miraflores kopt de bal weg. Daar is Bowman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpellini is nu in balbezit. Scarpellini draait met de bal, schiet en ... Moreno bokst de bal weg. Paal!

52e minuut.
Ørstrup rent richting de bal. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørstrup verovert de bal door een tackle van achteren. Ørstrup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Capacho F.C. 1:3

60e minuut.
Kasztelan is nu in balbezit. Ququrov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kasztelan raakt geblesseerd tijdens het duel. O`Neal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scarpellini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ørstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkviani is nu in balbezit. Putrycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Putrycz draait met de bal, schiet en ... Marín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Capacho F.C. 1:4

67e minuut.
Putrycz geeft een lange en hoge pass. O`Neal rent richting de bal. O`Neal probeert naar een medespeler te passen. Cranchi is nu in balbezit. Cranchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Capacho F.C. 2:4

73e minuut.
Cranchi met een sublieme pass. Ohms bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohms speelt de bal door. Ørstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørstrup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Leal komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Doeltrap. Cabrera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.San Cristobal 59%, Capacho F.C. 41%.
U.A.San Cristobal - Capacho F.C. 2:4