Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Curumeño Deportivo Táchira F.C.
Cholo Dante Tactiek final
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 51.4
zeer goed Schieten goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


21e minuut.
Solanke is nu in balbezit. Velis rent richting de bal. Marcu onderschept slim de pass. Solanke onderschept slim de pass. Solanke haalt uit met een fantastische trap. Czendej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Udvaros rent richting de bal. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Marcu maakt een afschuwelijke overtreding. Banciu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Ríos passt de bal met de wreef. Baiocchi rent richting de bal. Baiocchi passt de bal in één keer door. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Fuentes bokst de bal weg.

36e minuut.
Klungelig pakt Morelli de bal. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Fuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Curumeño 57%, Deportivo Táchira F.C. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Curumeño - Deportivo Táchira F.C. 0:0

48e minuut.
Velis geeft de bal voor. Marcu heeft problemen om de bal te vangen. Solanke rent richting de bal. Solanke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Curumeño - Deportivo Táchira F.C. 0:1

54e minuut.
Ríos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baiocchi de bal. Baiocchi met een sublieme pass. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta passt de bal zonder na te denken. Romppanen rent richting de bal. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Fuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Curumeño - Deportivo Táchira F.C. 1:1

73e minuut.
Baiocchi is nu in balbezit. Baiocchi speelt de bal door. Pietravallo onderschept slim de pass. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Fuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Velis met een sublieme pass. Frydecký rent richting de bal. Tarkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký rent richting de bal. Frydecký schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Curumeño 41%, Deportivo Táchira F.C. 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Curumeño - Deportivo Táchira F.C. 1:1