Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omega FC hot team
Omega 3 Tactiek el bus
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 49.4
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Jiljí geeft een hoge lob. Kodzhabashev kopt de bal weg. Zordan heeft problemen om de bal te vangen. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... Malík bokst de bal weg. Conzelo is nu in balbezit. Conzelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - hot team 1:0

24e minuut.
Kaduk rent richting de bal. Kaduk speelt de bal door. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Omega FC - hot team 1:1

26e minuut.
Kodzhabashev geeft een lange en hoge pass. McBain is nu in balbezit. Armada Pozo onderschept slim de pass. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. Malík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - hot team 2:1

34e minuut.
Mâlcu passt de bal zonder na te denken. Higuera is nu in balbezit. Higuera passt de bal zonder na te denken. Bocaş heeft problemen om de bal te vangen. Bocaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Omega FC - hot team 2:2

38e minuut.
Petrisor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zordan de bal. Armada Pozo rent richting de bal. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Klungelig pakt Natalino de bal. Koń rent richting de bal. Lamy speelt de bal door. Conzelo is nu in balbezit. Conzelo schiet op doel. Malík bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega FC 63%, hot team 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Omega FC - hot team 2:2

54e minuut.
Kodzhabashev geeft de bal voor. Zetti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Peszeni de bal onder controle te krijgen. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Milanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Bocaş probeert de bal aan de voet te houden. Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera passt de bal met de wreef. Zetti is nu in balbezit. Zetti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Natalino kopt de bal weg. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş passt de bal met de wreef. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kaduk is nu in balbezit. Kaduk passt de bal met de wreef. Natalino probeert naar een medespeler te passen. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş schiet op doel. Milanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Lamy is nu in balbezit. Lamy passt de bal in één keer door. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - hot team 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega FC 60%, hot team 40%.
Omega FC - hot team 3:2