Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hot team Omega FC
el bus Tactiek Omega 3
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
44.5 gemiddelde waardering 52.1
adequate Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Martinenghi trapt de bal weg van het doel. Pavillard kopt de bal weg. Vega controleert de bal met de borst. Vega haalt uit met een fantastische trap. Lang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - Omega FC 0:1

8e minuut.
Lang trapt de bal weg. Chiara kopt de bal weg. Kłosowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kłosowski schiet op doel. Milanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hot team - Omega FC 1:1

16e minuut.
Rogantini kopt de bal weg. Armada Pozo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martinenghi. Martinenghi krijgt een gele kaart. Armada Pozo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Armada Pozo kan niet meer verder spelen. Cəfəroğlu komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Bloch probeert naar een medespeler te passen. Wydżga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini begaat een overtreding. Rogantini krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lamy geeft de bal voor. Wydżga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cəfəroğlu rent richting de bal. Cəfəroğlu draait met de bal, schiet en ... Lang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Peszeni onderschept slim de pass. Peszeni geeft een lange en hoge pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. Lang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kłosowski is nu in balbezit. Petrisor bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrisor geeft een lange en hoge pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hot team 51%, Omega FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hot team - Omega FC 1:1

49e minuut.
Quyền is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Pavillard is nu in balbezit. Pavillard haalt uit met een fantastische trap. Lang probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

51e minuut.
Quyền probeert de bal aan de voet te houden. Pavillard is nu in balbezit. Pavillard probeert naar een medespeler te passen. Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Quyền met de inworp. Jiljí speelt de bal door. Bognár rent richting de bal. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Conzelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəfəroğlu is nu in balbezit. Cəfəroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lang met een sublieme pass. Bloch kopt de bal weg. Kłosowski is nu in balbezit. Iser is nu in balbezit. Iser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bloch passt de bal in één keer door. Jiljí bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiljí geeft een hoge lob. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Lang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Daar is Percivalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonoloukas rent richting de bal. Antonoloukas geeft een lange en hoge pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. Lang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cəfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfəroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - Omega FC 1:2

86e minuut.
Lamy onderschept slim de pass. Lamy passt de bal zonder na te denken. Daar is Cəfəroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəfəroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - Omega FC 1:3

90e minuut.
Pavillard is nu in balbezit. Pavillard passt de bal zonder na te denken. Vega is nu in balbezit. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega schiet op doel. Lang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hot team 46%, Omega FC 54%.
hot team - Omega FC 1:3