Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capacho F.C. Westcost
431-2Arriba Tactiek westatack
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 30.5
solid Schieten weak
average Passen average
weak Verdedigen average


9e minuut.
Charkviani bereikt de bal nog maar net als eerste. Putrycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sal is nu in balbezit. Putrycz onderschept slim de pass. Putrycz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ququrov kopt de bal weg. Daar is Abrahantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahantes verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahantes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Westcost 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Ohms de bal. Ohms geeft de bal voor. Daar is Mercado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Putrycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Putrycz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Westcost 2:0

24e minuut.
Čegar is nu in balbezit. Manderscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Manderscheid geeft de bal voor. Bolivar is nu in balbezit. Bolivar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capacho F.C. 57%, Westcost 43%.
Capacho F.C. - Westcost 2:0

46e minuut.
Gruszczak komt het veld opgelopen. Ørstrup komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Charkviani kopt de bal weg. Ørstrup controleert de bal met de borst. Sal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørstrup onderschept slim de pass. Ørstrup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sal geeft de bal voor. Inworp. Gruszczak met een snelle inworp. Charkviani is nu in balbezit. Putrycz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gruszczak rent richting de bal. Gruszczak geeft een lange en hoge pass. Răboj kopt de bal weg. Bolivar rent richting de bal. Bolivar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Čegar passt de bal met de wreef. Wiadro rent richting de bal. Wiadro geeft de bal voor. Ørstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørstrup haalt uit met een fantastische trap. Deško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Ørstrup is nu in balbezit. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørstrup schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ørstrup moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ørstrup schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Ohms rent richting de bal. Ohms speelt de bal door. Mercado rent richting de bal. Putrycz onderschept slim de pass. Putrycz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Westcost 3:0

85e minuut.
Peláez passt de bal zonder na te denken. Manderscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Manderscheid passt de bal zonder na te denken. Bolivar rent richting de bal. Bolivar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sal trapt de bal weg. Ququrov kopt de bal weg. Floarea heeft problemen om de bal te vangen. Putrycz is nu in balbezit. Putrycz haalt uit met een fantastische trap. Deško bokst de bal weg.

89e minuut.
Barosanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răboj met een snelle inworp. Bolivar rent richting de bal. Bolivar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capacho F.C. 39%, Westcost 61%.
Capacho F.C. - Westcost 3:0