Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westcost Capacho F.C.
westatack Tactiek 431-2Arriba
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 31.9
matig Schieten goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Răboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohms onderschept slim de pass. Ohms probeert naar een medespeler te passen. Rak rent richting de bal. Rak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Capacho F.C. 1:0

12e minuut.
Charkviani passt de bal zonder na te denken. Rak rent richting de bal. Aldermann begaat een overtreding. Aldermann krijgt een gele kaart. Rak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rak kan niet meer verder spelen. Aldermann met een sublieme pass. Ghoukassyan komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Răboj met de inworp. Palomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomares passt de bal in één keer door. Ghoukassyan rent richting de bal. Ghoukassyan draait met de bal, schiet en ... Utrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Aldermann geeft de bal voor. Özerbay rent richting de bal. Ohms probeert naar een medespeler te passen. Putrycz is nu in balbezit. Putrycz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Ørstrup komt het veld opgelopen. Gruszczak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westcost 43%, Capacho F.C. 57%.
Westcost - Capacho F.C. 1:0

47e minuut.
Floarea is nu in balbezit. Floarea geeft de bal voor. Kostiha geeft een hoge lob. Ørstrup rent richting de bal. Ørstrup draait met de bal, schiet en ... Deško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Mercado probeert naar een medespeler te passen. Gruszczak rent richting de bal. Mercado begaat een overtreding. Mercado krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Gruszczak speelt de bal door. Charkviani rent richting de bal. Charkviani probeert naar een medespeler te passen. Ørstrup is nu in balbezit. Ørstrup draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Răboj geeft de bal voor. Bowman is nu in balbezit. Bowman geeft de bal voor. Ørstrup rent richting de bal. Ørstrup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westcost 57%, Capacho F.C. 43%.
Westcost - Capacho F.C. 1:0