Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfica SL U.A.San Cristobal
ok Tactiek especial
63% Balbezit 37%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 29.2
goed Schieten slecht
goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


10e minuut.
Marín met een harde bal richting middenveld. Costea kopt de bal weg. Twito probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jungfrau de bal. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Luzardo geeft een hoge lob. Scarpellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpellini passt de bal met de wreef. Daar is Cranchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cranchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Miraflores kopt de bal weg. Scarpellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpellini probeert naar een medespeler te passen. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
O`Neal met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Miraflores de bal onder controle te krijgen. Leclère probeert naar een medespeler te passen. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Twito passt de bal met de wreef. Leclère bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclère passt de bal met de wreef. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Beligni probeert naar een medespeler te passen. Saunamäki heeft problemen om de bal te vangen. Saunamäki speelt de bal door. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica SL 43%, U.A.San Cristobal 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benfica SL - U.A.San Cristobal 0:0

74e minuut.
Doeltrap. Leal komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Leal heeft problemen om de bal te vangen. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea geeft een lange en hoge pass. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Saunamäki is nu in balbezit. Saunamäki passt de bal zonder na te denken. Jungfrau heeft problemen om de bal te vangen. Leclère is nu in balbezit. Leclère haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica SL - U.A.San Cristobal 1:0

79e minuut.
Scarpellini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gómez komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabrera komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Monforte probeert naar een medespeler te passen. Lionetto rent richting de bal. Lionetto passt de bal zonder na te denken. Saunamäki rent richting de bal. Saunamäki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Twito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arteaga rent richting de bal. Arteaga passt de bal met de wreef. Twito rent richting de bal. Twito geeft een lange en hoge pass. Marín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica SL 26%, U.A.San Cristobal 74%.
Benfica SL - U.A.San Cristobal 1:0