Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.A.San Cristobal Benfica SL
especial Tactiek ok
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten solid
average Passen good
weak Verdedigen good


4e minuut.
Beligni verovert de bal door een tackle van achteren. Beligni passt de bal in één keer door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı verovert de bal door een tackle van achteren. Ortakçı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gudanavičius rent richting de bal. Gudanavičius passt de bal zonder na te denken. Saunamäki rent richting de bal. Saunamäki draait met de bal, schiet en ... Marín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Costea rent richting de bal. Costea geeft de bal voor. Gudanavičius geeft een lange en hoge pass. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Costea passt de bal in één keer door. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı geeft de bal voor. Saunamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunamäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vivas onderschept slim de pass. Saunamäki controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Díez. Saunamäki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Saunamäki kan niet meer verder spelen. Twito komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Kasztelan is nu in balbezit. Costea verovert de bal door een tackle van achteren. Costea passt de bal zonder na te denken. Laçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laçi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.San Cristobal 68%, Benfica SL 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.A.San Cristobal - Benfica SL 0:0

47e minuut.
Yegüez geeft een lange en hoge pass. Daar is Cranchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cranchi passt de bal zonder na te denken. Scarpellini is nu in balbezit. Scarpellini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lionetto verovert de bal door een tackle van achteren. Lionetto geeft een lange en hoge pass. Twito kopt de bal weg. Ortakçı heeft problemen om de bal te vangen. Ortakçı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gudanavičius probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lionetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lionetto speelt de bal door. Ortakçı rent richting de bal. Ortakçı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Twito passt de bal in één keer door. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Laçi is nu in balbezit. Laçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Benfica SL 0:1

60e minuut.
Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez geeft de bal voor. Marche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranchi onderschept slim de pass. Cranchi schiet op doel. Tobin bokst de bal weg.

64e minuut.
Lionetto geeft een hoge lob. Twito kopt de bal weg. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı verovert de bal door een tackle van achteren. Ortakçı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Arteaga geeft een hoge lob. Daar is Yegüez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cranchi rent richting de bal. Cranchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Miraflores kopt de bal weg. Beligni heeft problemen om de bal te vangen. Beligni met een sublieme pass. Ortakçı is nu in balbezit. Ortakçı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leal komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Twito rent richting de bal. Twito heeft problemen om de bal te vangen. Twito speelt de bal door. Ortakçı is nu in balbezit. Ortakçı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Twito passt de bal zonder na te denken. Ortakçı rent richting de bal. Vivas is nu in balbezit. Ortakçı onderschept slim de pass. Ortakçı draait met de bal, schiet en ... Marín bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Klungelig pakt Lionetto de bal. Lionetto geeft een lange en hoge pass. Vivas heeft problemen om de bal te vangen. Ortakçı is nu in balbezit. Ortakçı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Benfica SL 0:2

82e minuut.
Lionetto probeert naar een medespeler te passen. Beligni is nu in balbezit. Beligni passt de bal in één keer door. Ortakçı is nu in balbezit. Ortakçı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Beligni verovert de bal door een tackle van achteren. Laçi rent richting de bal. Laçi passt de bal met de wreef. Ortakçı heeft problemen om de bal te vangen. Ortakçı haalt uit met een fantastische trap. Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Gudanavičius geeft een lange en hoge pass. Daar is Laçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laçi haalt uit met een fantastische trap. Vivas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Benfica SL 0:3

85e minuut.
Cabrera komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Lionetto speelt de bal door. Laçi met een sublieme pass. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı schiet op doel. Marín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Benfica SL 0:4

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Marín niet meer kan verder spelen. Pinto Salinas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.San Cristobal 65%, Benfica SL 35%.
U.A.San Cristobal - Benfica SL 0:4