Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capacho F.C. Atlético Curumeño
431-2Arriba Tactiek Cholo Dante
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 48.2
adequate Schieten formidable
average Passen good
weak Verdedigen solid


7e minuut.
Kostiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen onderschept slim de pass. Romppanen geeft een hoge lob. Śniegocki heeft problemen om de bal te vangen. Śniegocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ohms rent richting de bal. Śniegocki onderschept slim de pass. Śniegocki passt de bal in één keer door. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ríos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wiadro de bal. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Moreno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Atlético Curumeño 0:1

13e minuut.
Ququrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos onderschept slim de pass. Ríos passt de bal in één keer door. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Marcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baiocchi geeft de bal voor. Barosanu rent richting de bal. Śniegocki verovert de bal door een tackle van achteren. Śniegocki schiet op doel. Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Täuber kopt de bal weg. Aldermann controleert de bal met de borst. Baiocchi probeert naar een medespeler te passen. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen schiet op doel. Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Baiocchi onderschept slim de pass. Baiocchi geeft een lange en hoge pass. Wiadro kopt de bal weg. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zilci rent richting de bal. Putrycz onderschept slim de pass. Putrycz passt de bal in één keer door. Daar is Abrahantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrahantes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capacho F.C. 73%, Atlético Curumeño 27%.
Capacho F.C. - Atlético Curumeño 0:1

46e minuut.
Gruszczak komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Baiocchi geeft een hoge lob. Wiadro heeft problemen om de bal te vangen. Bowman rent richting de bal. Romppanen onderschept slim de pass. Romppanen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Daar is Barosanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ququrov is nu in balbezit. Romppanen verovert de bal door een tackle van achteren. Romppanen schiet op doel. Moreno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Atlético Curumeño 0:2

53e minuut.
Ohms verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkan verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkan geeft een hoge lob. Romppanen rent richting de bal. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Śniegocki geeft een lange en hoge pass. Bowman heeft problemen om de bal te vangen. Ququrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen verovert de bal door een tackle van achteren. Romppanen schiet op doel. Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Kostiha probeert naar een medespeler te passen. Gruszczak speelt de bal door. Romppanen rent richting de bal. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Atlético Curumeño 0:3

61e minuut.
Ququrov rent richting de bal. Ríos onderschept slim de pass. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen schiet op doel. Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Atlético Curumeño 0:4

73e minuut.
Täuber probeert naar een medespeler te passen. Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta met een sublieme pass. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Śniegocki geeft een hoge lob. Wiadro rent richting de bal. Romppanen onderschept slim de pass. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Atlético Curumeño 0:5

89e minuut.
Aristeguieta geeft de bal voor. Kostiha rent richting de bal. Kostiha geeft een hoge lob. Romppanen rent richting de bal. Romppanen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capacho F.C. 68%, Atlético Curumeño 32%.
Capacho F.C. - Atlético Curumeño 0:5