Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hot team U.A.San Cristobal
el bus Tactiek especial
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 27.6
solide Schieten slecht
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Wydżga met een sublieme pass. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ribera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - U.A.San Cristobal 1:0

13e minuut.
Bognár probeert naar een medespeler te passen. Kasztelan heeft problemen om de bal te vangen. Bloch geeft de bal voor. Kłosowski heeft problemen om de bal te vangen. Kłosowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chiara speelt de bal door. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski schiet op doel. Marín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - U.A.San Cristobal 2:0

16e minuut.
Scarpellini passt de bal in één keer door. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga speelt de bal door. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bognár met een sublieme pass. Bloch geeft de bal voor. Vivas rent richting de bal. Kłosowski onderschept slim de pass. Kłosowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - U.A.San Cristobal 3:0

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marín met een harde bal richting middenveld. Bognár kopt de bal weg. Daar is Kłosowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłosowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - U.A.San Cristobal 4:0

25e minuut.
Wydżga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydżga geeft een lange en hoge pass. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - U.A.San Cristobal 5:0

28e minuut.
Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara passt de bal zonder na te denken. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap. Marín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - U.A.San Cristobal 6:0

30e minuut.
Martinenghi geeft een lange en hoge pass. Vivas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Díez de bal onder controle te krijgen. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Burkhardt geeft een hoge lob. Wydżga rent richting de bal. Wydżga met een sublieme pass. Kłosowski heeft problemen om de bal te vangen. Kłosowski schiet op doel. Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ribera rent richting de bal. Ribera geeft een lange en hoge pass. Scarpellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpellini haalt uit met een fantastische trap. Lang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - U.A.San Cristobal 6:1

38e minuut.
Bloch is nu in balbezit. Bloch passt de bal zonder na te denken. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - U.A.San Cristobal 7:1

41e minuut.
Wydżga rent richting de bal. Wydżga passt de bal in één keer door. Daar is Vivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hot team 20%, U.A.San Cristobal 80%.
hot team - U.A.San Cristobal 7:1

50e minuut.
Bognár is nu in balbezit. Bognár speelt de bal door. Klungelig pakt Quyền de bal. Iser bereikt de bal nog maar net als eerste. Iser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Burkhardt speelt de bal door. Chiara rent richting de bal. Chiara probeert naar een medespeler te passen. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara met een sublieme pass. Scarpellini is nu in balbezit. Scarpellini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - U.A.San Cristobal 7:2

55e minuut.
Scarpellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Percivalli verovert de bal door een tackle van achteren. Percivalli geeft de bal voor. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Luzardo de bal. Iser is nu in balbezit. Iser speelt de bal door. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap. Marín bokst de bal weg.

65e minuut.
Bloch kopt de bal weg. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Quyền tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quyền krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Percivalli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasztelan met een snelle inworp. Miraflores is nu in balbezit. Miraflores draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Burkhardt de bal onder controle te krijgen. Wydżga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydżga passt de bal in één keer door. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Leal komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Iser passt de bal in één keer door. Wydżga is nu in balbezit. Vivas onderschept slim de pass. Kłosowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - U.A.San Cristobal 8:2

81e minuut.
Scarpellini passt de bal zonder na te denken. Miraflores is nu in balbezit. Kłosowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wydżga is nu in balbezit. Wydżga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Klungelig pakt Kłosowski de bal. Kłosowski passt de bal in één keer door. Iser is nu in balbezit. Iser draait met de bal, schiet en ... Marín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Cabrera komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Wydżga met een sublieme pass. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski passt de bal zonder na te denken. Wydżga is nu in balbezit. Wydżga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bognár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bognár speelt de bal door. Vivas is nu in balbezit. Wydżga verovert de bal door een tackle van achteren. Wydżga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hot team 31%, U.A.San Cristobal 69%.
hot team - U.A.San Cristobal 8:2