Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Curumeño Benfica SL
Cholo Dante Tactiek ok
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 46.1
formidabel Schieten redelijk
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Laçi kan de bal niet met de borst controleren. Ríos onderschept slim de pass. Ríos speelt de bal door. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Twito bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta verovert de bal door een tackle van achteren. Aristeguieta geeft een hoge lob. Romppanen maakt een snoekduik en kopt de bal. Tobin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Lionetto rent richting de bal. Śniegocki verovert de bal door een tackle van achteren. Śniegocki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Romppanen de bal. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Śniegocki onderschept slim de pass. Śniegocki speelt de bal door. Romppanen rent richting de bal. Romppanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Curumeño - Benfica SL 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Lionetto de bal. Śniegocki verovert de bal door een tackle van achteren. Śniegocki passt de bal met de wreef. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Tobin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Inworp. Śniegocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costea rent richting de bal. Romppanen onderschept slim de pass. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta met een sublieme pass. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Marche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Śniegocki is nu in balbezit. Śniegocki passt de bal in één keer door. Otto speelt de bal door. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Curumeño 38%, Benfica SL 62%.
Atlético Curumeño - Benfica SL 1:0

47e minuut.
Marcu probeert naar een medespeler te passen. Otto bereikt de bal nog maar net als eerste. Otto passt de bal met de wreef. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Zilci geeft een hoge lob. Romppanen kan de bal niet met de borst controleren. Marche bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen verovert de bal door een tackle van achteren. Romppanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Curumeño - Benfica SL 2:0

64e minuut.
Otto passt de bal in één keer door. Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ríos geeft een hoge lob. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Paganini de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Aristeguieta verovert de bal door een tackle van achteren. Aristeguieta met een sublieme pass. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Tobin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

90e minuut.
Lionetto probeert naar een medespeler te passen. Aristeguieta heeft problemen om de bal te vangen. Aristeguieta probeert naar een medespeler te passen. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Curumeño 36%, Benfica SL 64%.
Atlético Curumeño - Benfica SL 2:0