Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfica SL Atlético Curumeño
ok Tactiek Cholo Dante
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen formidable


8e minuut.
Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta passt de bal zonder na te denken. Romppanen rent richting de bal. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica SL - Atlético Curumeño 0:1

16e minuut.
Laçi is nu in balbezit. Täuber verovert de bal door een tackle van achteren. Täuber passt de bal in één keer door. Romppanen rent richting de bal. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Tobin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gudanavičius is nu in balbezit. Otto onderschept slim de pass. Śniegocki probeert naar een medespeler te passen. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Tobin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laçi kopt de bal weg. Udvaros rent richting de bal. Met opzet legt Saunamäki zijn tegenspeler op de grond. Saunamäki krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Navarrete kopt de bal weg. Otto is nu in balbezit. Otto passt de bal zonder na te denken. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica SL 56%, Atlético Curumeño 44%.
Benfica SL - Atlético Curumeño 0:1

46e minuut.
Śniegocki is nu in balbezit. Gudanavičius rent richting de bal. Śniegocki maakt een afschuwelijke overtreding. Śniegocki krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Otto passt de bal zonder na te denken. Täuber is nu in balbezit. Täuber passt de bal met de wreef. Aristeguieta is nu in balbezit. Aristeguieta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Twito met de inworp. Rózgiewicz controleert de bal met de borst. Rózgiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Laçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laçi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Täuber speelt de bal door. Aristeguieta heeft problemen om de bal te vangen. Aristeguieta passt de bal met de wreef. Śniegocki is nu in balbezit. Śniegocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Täuber passt de bal zonder na te denken. Aristeguieta is nu in balbezit. Romppanen rent richting de bal. Romppanen schiet op doel. Tobin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica SL - Atlético Curumeño 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica SL 49%, Atlético Curumeño 51%.
Benfica SL - Atlético Curumeño 0:2