Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omega FC Capacho F.C.
Omega 3 Tactiek 431-2Arriba
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 35.5
good Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen average


1e minuut.
Pavillard probeert naar een medespeler te passen. Vega is nu in balbezit. Vega geeft een lange en hoge pass. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Pavillard met een sublieme pass. Armada Pozo rent richting de bal. Wiadro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Armada Pozo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Conzelo neemt de penalty, wat een uithaal! Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Pavillard met een sublieme pass. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Vega passt de bal met de wreef. Conzelo is nu in balbezit. Conzelo haalt uit met een fantastische trap. Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Cəfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfəroğlu geeft een lange en hoge pass. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Capacho F.C. 1:0

22e minuut.
Lamy kopt de bal weg. Conzelo heeft problemen om de bal te vangen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. Moreno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Capacho F.C. 2:0

24e minuut.
Cəfəroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Cəfəroğlu probeert naar een medespeler te passen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. Moreno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Capacho F.C. 3:0

33e minuut.
Vega is nu in balbezit. Bowman verovert de bal door een tackle van achteren. Bowman geeft de bal voor. Klungelig pakt Lamy de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pavillard speelt de bal door. Conzelo is nu in balbezit. Wiadro begaat een overtreding. Wiadro krijgt een gele kaart. Conzelo raakt geblesseerd tijdens het duel. Cəfəroğlu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Ørstrup komt het veld opgelopen. Gruszczak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega FC 36%, Capacho F.C. 64%.
Omega FC - Capacho F.C. 3:0

50e minuut.
Conzelo is nu in balbezit. Lamy rent richting de bal. Lamy passt de bal zonder na te denken. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Conzelo passt de bal met de wreef. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy passt de bal met de wreef. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Moreno speelt de bal door. Cəfəroğlu kopt de bal weg. Kostiha heeft problemen om de bal te vangen. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Conzelo passt de bal zonder na te denken. Pavillard rent richting de bal. Pavillard passt de bal zonder na te denken. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pavillard met een sublieme pass. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo draait met de bal, schiet en ... Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Capacho F.C. 4:0

73e minuut.
Lamy verovert de bal door een tackle van achteren. Lamy passt de bal met de wreef. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Capacho F.C. 5:0

84e minuut.
Cəfəroğlu met een sublieme pass. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy geeft de bal voor. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega FC 32%, Capacho F.C. 68%.
Omega FC - Capacho F.C. 5:0