Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capacho F.C. Omega FC
431-2Arriba Tactiek Omega 3
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
32.7 gemiddelde waardering 51.4
redelijk Schieten solide
matig Passen solide
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Ququrov speelt de bal door. Antonoloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonoloukas passt de bal in één keer door. Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Moreno trapt de bal weg van het doel. Conzelo kopt de bal weg. Barosanu probeert de bal aan de voet te houden. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonoloukas is nu in balbezit. Ququrov begaat een overtreding. Antonoloukas raakt geblesseerd tijdens het duel. Antonoloukas wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ohms bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy verovert de bal door een tackle van achteren. Lamy geeft de bal voor. Cəfəroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Cəfəroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Lamy verovert de bal door een tackle van achteren. Lamy speelt de bal door. Pavillard probeert naar een medespeler te passen. Cəfəroğlu rent richting de bal. Cəfəroğlu draait met de bal, schiet en ... Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Charkviani rent richting de bal. Pavillard onderschept slim de pass. Pavillard met een sublieme pass. Cəfəroğlu rent richting de bal. Cəfəroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Peszeni geeft de bal voor. Kostiha heeft problemen om de bal te vangen. Cəfəroğlu is nu in balbezit. Cəfəroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Omega FC 0:1

26e minuut.
Wiadro heeft problemen om de bal te vangen. Conzelo rent richting de bal. Wiadro verovert de bal door een tackle van achteren. Armada Pozo onderschept slim de pass. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moreno met een sublieme pass. Petrisor probeert naar een medespeler te passen. Pavillard met een sublieme pass. Cəfəroğlu controleert de bal met de borst. Cəfəroğlu draait met de bal, schiet en ... Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Conzelo passt de bal zonder na te denken. Cəfəroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ququrov is nu in balbezit. Conzelo is nu in balbezit. Conzelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Moreno trapt de bal weg. Charkviani heeft problemen om de bal te vangen. Antonoloukas probeert naar een medespeler te passen. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy geeft een hoge lob. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Omega FC 0:2

39e minuut.
Rogantini is nu in balbezit. Rogantini geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Armada Pozo de bal onder controle te krijgen. Conzelo is nu in balbezit. Conzelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Conzelo is nu in balbezit. Conzelo met een sublieme pass. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Omega FC 0:3

45e minuut.
Conzelo rent richting de bal. Conzelo speelt de bal door. Barosanu rent richting de bal. Armada Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo geeft de bal voor. Pavillard probeert naar een medespeler te passen. Cəfəroğlu rent richting de bal. Cəfəroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Ørstrup komt het veld opgelopen. Gruszczak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capacho F.C. 86%, Omega FC 14%.
Capacho F.C. - Omega FC 0:3

52e minuut.
Cəfəroğlu onderschept slim de pass. Cəfəroğlu passt de bal met de wreef. Pavillard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Armada Pozo de bal. Armada Pozo schiet op doel. Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Omega FC 0:4

62e minuut.
Pavillard speelt de bal door. Klungelig pakt Conzelo de bal. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Antonoloukas met de inworp. Pavillard is nu in balbezit. Pavillard geeft de bal voor. Cəfəroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Moreno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Omega FC 0:5

66e minuut.
Daar is Armada Pozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiadro bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo onderschept slim de pass. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Omega FC 0:6

76e minuut.
Armada Pozo heeft problemen om de bal te vangen. Wiadro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiadro geeft de bal voor. Klungelig pakt Armada Pozo de bal. Armada Pozo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Moreno met een harde bal richting middenveld. Rogantini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ququrov de bal. Conzelo rent richting de bal. Conzelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Omega FC 0:7

85e minuut.
Putrycz is nu in balbezit. Petrisor bereikt de bal nog maar net als eerste. Putrycz verovert de bal door een tackle van achteren. Putrycz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Omega FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capacho F.C. 76%, Omega FC 24%.
Capacho F.C. - Omega FC 1:7