Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hot team Westcost
el bus Tactiek westatack
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
39.5 gemiddelde waardering 30.9
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Osuna probeert naar een medespeler te passen. Özerbay probeert naar een medespeler te passen. Peláez rent richting de bal. Kłosowski onderschept slim de pass. Kłosowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - Westcost 1:0

8e minuut.
Bloch probeert naar een medespeler te passen. Iser is nu in balbezit. Iser passt de bal in één keer door. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Iser geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wydżga de bal. Özerbay is nu in balbezit. Wydżga onderschept slim de pass. Wydżga haalt uit met een fantastische trap. Deško bokst de bal weg.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martinenghi met een snelle inworp. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt geeft een lange en hoge pass. Kłosowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Čegar met een sublieme pass. Martinenghi is nu in balbezit. Martinenghi geeft een hoge lob. Bolivar rent richting de bal. Bolivar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sal geeft een lange en hoge pass. Martinenghi is nu in balbezit. Martinenghi geeft een lange en hoge pass. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap. Deško bokst de bal weg.

32e minuut.
Percivalli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rak met een snelle inworp. Manderscheid rent richting de bal. Manderscheid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Răboj onderschept slim de pass. Burkhardt onderschept slim de pass. Burkhardt passt de bal zonder na te denken. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bloch speelt de bal door. Quyền geeft de bal voor. Kłosowski kopt de bal weg. Iser rent richting de bal. Iser schiet op doel. Deško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Wydżga rent richting de bal. Wydżga passt de bal in één keer door. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - Westcost 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hot team 20%, Westcost 80%.
hot team - Westcost 2:0

46e minuut.
Manderscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Manderscheid passt de bal zonder na te denken. Mercado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kłosowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłosowski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Deško bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quyền geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kłosowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - Westcost 3:0

50e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Wydżga onderschept slim de pass. Wydżga passt de bal zonder na te denken. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Bognár geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kłosowski de bal. Čegar begaat een overtreding. Čegar krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Wydżga geeft een hoge lob. Răboj probeert de bal aan de voet te houden. Manderscheid rent richting de bal. Bloch verovert de bal door een tackle van achteren. Bloch geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Floarea heeft problemen om de bal te vangen. Burkhardt rent richting de bal. Burkhardt geeft de bal voor. Iser bereikt de bal nog maar net als eerste. Iser haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Özerbay met een sublieme pass. Deško heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - Westcost 4:0

57e minuut.
Čegar passt de bal met de wreef. Wydżga rent richting de bal. Özerbay begaat een overtreding. Özerbay krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Peláez rent richting de bal. Iser onderschept slim de pass. Iser geeft een lange en hoge pass. Wydżga heeft problemen om de bal te vangen. Wydżga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kłosowski passt de bal met de wreef. Osuna rent richting de bal. Osuna geeft een lange en hoge pass. Iser is nu in balbezit. Iser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Percivalli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rak met een snelle inworp. Manderscheid rent richting de bal. Manderscheid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Burkhardt passt de bal met de wreef. Bloch rent richting de bal. Bloch met een sublieme pass. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Özerbay geeft een hoge lob. Burkhardt kopt de bal weg. Bloch is nu in balbezit. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hot team 14%, Westcost 86%.
hot team - Westcost 4:0