Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Táchira F.C. Benfica SL
final Tactiek ok
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 49.5
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Skřivánek met een sublieme pass. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino passt de bal met de wreef. Frydecký is nu in balbezit. Frydecký schiet op doel. Tobin bokst de bal weg. Saunamäki kopt de bal weg. Morelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Laçi begaat een overtreding. Laçi krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Marche geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banciu met een snelle inworp. Velis is nu in balbezit. Velis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cherubino rent richting de bal. Gudanavičius begaat een overtreding. Cherubino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Armengot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Solanke rent richting de bal. Solanke draait met de bal, schiet en ... Tobin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Skřivánek is nu in balbezit. Skřivánek probeert naar een medespeler te passen. Frydecký is nu in balbezit. Frydecký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Benfica SL 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Cherubino de bal. Cherubino geeft de bal voor. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke draait met de bal, schiet en ... Tobin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Benfica SL 2:0

33e minuut.
Pietravallo probeert de bal met de borst te controleren. Pietravallo geeft de bal voor. Marche rent richting de bal. Frydecký onderschept slim de pass. Frydecký schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Frydecký raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kozić komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Laçi met een sublieme pass. Pietravallo rent richting de bal. Ortakçı onderschept slim de pass. Ortakçı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Táchira F.C. 43%, Benfica SL 57%.
Deportivo Táchira F.C. - Benfica SL 2:0

51e minuut.
Byrt speelt de bal door. Gudanavičius is nu in balbezit. Gudanavičius geeft de bal voor. Saunamäki is nu in balbezit. Saunamäki schiet op doel. Fuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Saunamäki is nu in balbezit. Laçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laçi probeert naar een medespeler te passen. Ortakçı heeft problemen om de bal te vangen. Ortakçı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Skřivánek met een sublieme pass. Kozić is nu in balbezit. Kozić passt de bal in één keer door. Solanke is nu in balbezit. Solanke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skřivánek passt de bal met de wreef. Daar is Kozić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saunamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunamäki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Twito is nu in balbezit. Twito passt de bal met de wreef. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı schiet op doel. Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Benfica SL 2:1

77e minuut.
Marche geeft de bal voor. Pietravallo probeert de bal met de borst te controleren. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı schiet op doel. Fuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Táchira F.C. - Benfica SL 2:2

87e minuut.
Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Banciu met de inworp. Velis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Táchira F.C. 49%, Benfica SL 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Táchira F.C. - Benfica SL 2:2