Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hot team Capacho F.C.
el bus Tactiek 431-2Arriba
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.9 gemiddelde waardering 35
solid Schieten adequate
adequate Passen weak
solid Verdedigen average


22e minuut.
Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek met een sublieme pass. Bowman is nu in balbezit. Bocaş onderschept slim de pass. Bocaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kostiha geeft de bal voor. Putrycz rent richting de bal. Met opzet legt Kodzhabashev zijn tegenspeler op de grond. Kodzhabashev is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Putrycz kan de bal niet met de borst controleren. Natalino is nu in balbezit. Natalino geeft een lange en hoge pass. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bocaş verovert de bal door een tackle van achteren. Bocaş passt de bal met de wreef. Zetti rent richting de bal. Zetti draait met de bal, schiet en ... Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Natalino onderschept slim de pass. Natalino passt de bal zonder na te denken. Daar is Piętaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Natalino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hot team 30%, Capacho F.C. 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hot team - Capacho F.C. 0:0

46e minuut.
Ørstrup komt het veld opgelopen. Gruszczak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Natalino rent richting de bal. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek passt de bal met de wreef. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş schiet op doel. Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wiadro heeft problemen om de bal te vangen. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - Capacho F.C. 1:0

56e minuut.
Inworp. Zordan met de inworp. Zetti is nu in balbezit. Zetti geeft een hoge lob. Bocaş kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Wiadro geeft een lange en hoge pass. Ørstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kaduk ... Strafschop! Ørstrup raakt geblesseerd tijdens het duel. Putrycz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Malík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hot team - Capacho F.C. 1:1

63e minuut.
McBain speelt de bal door. Klungelig pakt Wiadro de bal. Bocaş rent richting de bal. Bocaş haalt uit met een fantastische trap. Moreno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - Capacho F.C. 2:1

68e minuut.
Natalino controleert de bal met de borst. Gruszczak geeft een hoge lob. Ørstrup rent richting de bal. Ørstrup haalt uit met een fantastische trap. Malík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Barosanu is nu in balbezit. Barosanu geeft een hoge lob. Zetti geeft een hoge lob. Bocaş rent richting de bal. Bocaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mâlcu geeft een hoge lob. Daar is Barosanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zetti rent richting de bal. Zetti draait met de bal, schiet en ... Bocaş probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Higuera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kostiha de bal. Bowman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş verovert de bal door een tackle van achteren. Bocaş haalt uit met een fantastische trap. Moreno bokst de bal weg. Bocaş rent richting de bal. Bocaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - Capacho F.C. 3:1

87e minuut.
Wiadro geeft een hoge lob. Inworp. Higuera met een snelle inworp. Zetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zetti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Wiadro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Higuera met een snelle inworp. Zetti geeft een hoge lob. Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hot team 35%, Capacho F.C. 65%.
hot team - Capacho F.C. 3:1