Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westcost Omega FC
westatack Tactiek Omega 3
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
29.8 gemiddelde waardering 44.3
average Schieten good
weak Passen solid
average Verdedigen solid


3e minuut.
Floarea onderschept slim de pass. Pavillard onderschept slim de pass. Pavillard passt de bal in één keer door. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. Deško bokst de bal weg.

7e minuut.
Pavillard onderschept slim de pass. Pavillard passt de bal in één keer door. Conzelo probeert naar een medespeler te passen. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... Deško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pavillard neemt de hoekschop. Vega krijgt zijn hoofd ertegen. Deško bokst de bal weg.

10e minuut.
Rak geeft een hoge lob. Rogantini rent richting de bal. Rogantini geeft de bal voor. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Conzelo is nu in balbezit. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo is nu in balbezit. Conzelo haalt uit met een fantastische trap. Deško werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Omega FC 0:1

31e minuut.
Conzelo onderschept slim de pass. Conzelo met een sublieme pass. Sal rent richting de bal. Armada Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. Deško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Armada Pozo rent richting de bal. Mercado is nu in balbezit. Armada Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pavillard is nu in balbezit. Pavillard geeft een hoge lob. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega draait met de bal, schiet en ... Deško maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Omega FC 0:2

44e minuut.
Răboj is nu in balbezit. Răboj met een sublieme pass. Lamy probeert naar een medespeler te passen. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo draait met de bal, schiet en ... Deško probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westcost 75%, Omega FC 25%.
Westcost - Omega FC 0:2

48e minuut.
Petrisor is nu in balbezit. Petrisor geeft een lange en hoge pass. Pavillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavillard geeft de bal voor. Daar is Sal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Floarea is nu in balbezit. Armada Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ... Deško probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Omega FC 0:3

58e minuut.
Peszeni geeft een hoge lob. Pavillard rent richting de bal. Pavillard probeert naar een medespeler te passen. Conzelo rent richting de bal. Conzelo schiet op doel. Deško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

61e minuut.
Pavillard geeft een lange en hoge pass. Lamy kopt de bal weg. Conzelo heeft problemen om de bal te vangen. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Pavillard de bal. Pavillard geeft een hoge lob. Mercado heeft problemen om de bal te vangen. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Omega FC 0:4

65e minuut.
Conzelo is nu in balbezit. Conzelo geeft een hoge lob. Sal probeert de bal aan de voet te houden. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo schiet op doel. Deško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Omega FC 0:5

68e minuut.
Özerbay verovert de bal door een tackle van achteren. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pavillard met de inworp. Antonoloukas is nu in balbezit. Pavillard geeft een hoge lob. Vega maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Omega FC 0:6

72e minuut.
Răboj is nu in balbezit. Pavillard verovert de bal door een tackle van achteren. Pavillard probeert naar een medespeler te passen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega geeft een lange en hoge pass. Deško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Lamy rent richting de bal. Lamy passt de bal in één keer door. Floarea is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega haalt uit met een fantastische trap. Deško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Conzelo rent richting de bal. Conzelo haalt uit met een fantastische trap. Deško werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Omega FC 0:7

74e minuut.
Răboj rent richting de bal. Vega onderschept slim de pass. Vega geeft een hoge lob. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Deško trapt de bal weg. Antonoloukas kopt de bal weg. Conzelo heeft problemen om de bal te vangen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Rak met de inworp. Antonoloukas met een sublieme pass. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westcost 82%, Omega FC 18%.
Westcost - Omega FC 0:7