Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omega FC Westcost
Omega 3 Tactiek westatack
56% Balbezit 44%
15% Spel op eigen helft 85%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 30.5
goed Schieten matig
solide Passen zwak
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Vega speelt de bal door. Armada Pozo rent richting de bal. Conzelo rent richting de bal. Conzelo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Sal de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Antonoloukas is nu in balbezit. Antonoloukas passt de bal in één keer door. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo onderschept slim de pass. Armada Pozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Westcost 1:0

19e minuut.
Armada Pozo is nu in balbezit. Sal verovert de bal door een tackle van achteren. Sal met een sublieme pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pavillard met een snelle inworp. Antonoloukas rent richting de bal. Antonoloukas passt de bal met de wreef. Conzelo heeft problemen om de bal te vangen. Conzelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pavillard geeft de bal voor. Armada Pozo kopt de bal weg. Floarea heeft problemen om de bal te vangen. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Westcost 2:0

34e minuut.
Özerbay is nu in balbezit. Özerbay passt de bal zonder na te denken. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jiljí passt de bal in één keer door. Pavillard rent richting de bal. Pavillard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Armada Pozo de bal. Armada Pozo schiet op doel. Deško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Răboj heeft problemen om de bal te vangen. Pavillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavillard passt de bal met de wreef. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... Deško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Özerbay onderschept slim de pass. Pavillard controleert de bal met de borst. Pavillard geeft de bal voor. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo schiet op doel. Paal! Deško probeert naar een medespeler te passen. Pavillard geeft een hoge lob. Armada Pozo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Floarea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Floarea. Vega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Antonoloukas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega FC 13%, Westcost 87%.
Omega FC - Westcost 2:0

55e minuut.
Conzelo met een sublieme pass. Pavillard speelt de bal door. Armada Pozo is nu in balbezit. Conzelo is nu in balbezit. Conzelo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deško met een sublieme pass. Pavillard kopt de bal weg. Özerbay kan de bal niet met de borst controleren. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Jiljí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiljí geeft een lange en hoge pass. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Westcost 3:0

59e minuut.
Vega passt de bal zonder na te denken. Pavillard rent richting de bal. Pavillard geeft een hoge lob. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Deško met een harde bal richting middenveld. Pavillard met een sublieme pass. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Čegar is nu in balbezit. Antonoloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonoloukas passt de bal in één keer door. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Antonoloukas onderschept slim de pass. Antonoloukas speelt de bal door. Conzelo is nu in balbezit. Conzelo schiet op doel. Vega probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Deško trapt de bal weg. Pavillard met een sublieme pass. Klungelig pakt Armada Pozo de bal. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega passt de bal met de wreef. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. Deško werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sal verovert de bal door een tackle van achteren. Sal geeft de bal voor. Peszeni kopt de bal weg. Conzelo heeft problemen om de bal te vangen. Conzelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Sal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sal verovert de bal door een tackle van achteren. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo schiet op doel. Deško maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

82e minuut.
Lamy geeft de bal voor. Vega kopt de bal weg. Floarea heeft problemen om de bal te vangen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Antonoloukas passt de bal met de wreef. Özerbay is nu in balbezit. Vega schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vega krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Antonoloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peláez. Antonoloukas raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavillard komt bij de bal en schiet. Conzelo kopt de bal weg. Sal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Westcost 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega FC 17%, Westcost 83%.
Omega FC - Westcost 4:0