Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.A.San Cristobal Atlético Curumeño
especial Tactiek Cholo Dante
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 54.6
slecht Schieten formidabel
matig Passen solide
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Śniegocki geeft een hoge lob. Daar is Arteaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romppanen rent richting de bal. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Marín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Atlético Curumeño 0:1

4e minuut.
Ribera geeft een hoge lob. Śniegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniegocki passt de bal met de wreef. Romppanen rent richting de bal. Romppanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Aristeguieta met een sublieme pass. Daar is Śniegocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śniegocki passt de bal met de wreef. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Atlético Curumeño 0:2

10e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Romppanen rent richting de bal. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Otto rent richting de bal. Otto passt de bal zonder na te denken. Aristeguieta met een sublieme pass. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Śniegocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śniegocki met een sublieme pass. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Luzardo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ríos met de inworp. Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta draait met de bal, schiet en ... Marín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Śniegocki zal de hoekschop nemen. Ríos rent richting de bal. Ríos schiet op doel. Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Aristeguieta krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Vivas de bal. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Otto speelt de bal door. Klungelig pakt Śniegocki de bal. Śniegocki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Romppanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Marín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Tarkan onderschept slim de pass. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Aristeguieta passt de bal in één keer door. Śniegocki rent richting de bal. Śniegocki probeert naar een medespeler te passen. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Navarrete speelt de bal door. Klungelig pakt Śniegocki de bal. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen schiet op doel. Marín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Atlético Curumeño 0:3

41e minuut.
Śniegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniegocki passt de bal met de wreef. Aristeguieta speelt de bal door. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.San Cristobal 74%, Atlético Curumeño 26%.
U.A.San Cristobal - Atlético Curumeño 0:3

47e minuut.
Ríos rent richting de bal. Ríos passt de bal zonder na te denken. Otto is nu in balbezit. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Vivas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śniegocki met de inworp. Romppanen rent richting de bal. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Marín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Zilci geeft een hoge lob. Daar is Ribera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romppanen rent richting de bal. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Marín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Atlético Curumeño 0:4

58e minuut.
Śniegocki speelt de bal door. Otto is nu in balbezit. Otto speelt de bal door. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Atlético Curumeño 0:5

61e minuut.
Inworp. Ríos met de inworp. Luzardo onderschept slim de pass. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Arteaga geeft een lange en hoge pass. Cranchi kan de bal niet met de borst controleren. Udvaros probeert naar een medespeler te passen. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Romppanen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zoupas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ríos speelt de bal door. Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta passt de bal zonder na te denken. Zoupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoupas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leal komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Otto bereikt de bal nog maar net als eerste. Otto passt de bal in één keer door. Śniegocki met een sublieme pass. Zoupas is nu in balbezit. Zoupas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Zoupas verovert de bal door een tackle van achteren. Ribera rent richting de bal. Zoupas onderschept slim de pass. Zoupas haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - Atlético Curumeño 0:6

86e minuut.
Cabrera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.San Cristobal 86%, Atlético Curumeño 14%.
U.A.San Cristobal - Atlético Curumeño 0:6