Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Curumeño U.A.San Cristobal
Cholo Dante Tactiek especial
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 27.5
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen matig
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Zoupas is nu in balbezit. Zoupas passt de bal zonder na te denken. Téllez met een sublieme pass. Zoupas is nu in balbezit. Zoupas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal zonder na te denken. Zoupas is nu in balbezit. Zoupas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Curumeño - U.A.San Cristobal 1:0

6e minuut.
Téllez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Täuber de bal. Zoupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoupas draait met de bal, schiet en ... Marín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Curumeño - U.A.San Cristobal 2:0

9e minuut.
Otto passt de bal in één keer door. Täuber is nu in balbezit. Täuber passt de bal in één keer door. Zoupas is nu in balbezit. Zoupas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Otto kopt de bal weg. Zoupas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Díez. Díez krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ribera geeft een lange en hoge pass. Zoupas probeert de bal aan de voet te houden. Otto kopt de bal weg. Zoupas rent richting de bal. Zoupas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Iliopoulos rent richting de bal. Iliopoulos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zoupas de bal. Zoupas schiet op doel. Marín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Curumeño - U.A.San Cristobal 3:0

30e minuut.
Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliopoulos onderschept slim de pass. Iliopoulos passt de bal in één keer door. Zoupas rent richting de bal. Zoupas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Arteaga rent richting de bal. Täuber onderschept slim de pass. Täuber speelt de bal door. Zoupas is nu in balbezit. Zoupas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Curumeño 26%, U.A.San Cristobal 74%.
Atlético Curumeño - U.A.San Cristobal 3:0

47e minuut.
Baiocchi probeert naar een medespeler te passen. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal met de wreef. Zoupas rent richting de bal. Zoupas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Díez speelt de bal door. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez geeft een hoge lob. Daar is Zoupas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoupas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Miraflores kopt de bal weg. Klungelig pakt Udvaros de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scarpellini. Scarpellini krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Udvaros speelt de bal door. Iliopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliopoulos probeert naar een medespeler te passen. Zoupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoupas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Täuber is nu in balbezit. Täuber probeert naar een medespeler te passen. Téllez is nu in balbezit. Otto rent richting de bal. Otto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Curumeño - U.A.San Cristobal 4:0

63e minuut.
Täuber met een sublieme pass. Otto heeft problemen om de bal te vangen. Otto passt de bal in één keer door. Zoupas is nu in balbezit. Zoupas draait met de bal, schiet en ... Marín bokst de bal weg.

68e minuut.
Díez geeft een hoge lob. Tarkan kopt de bal weg. Iliopoulos probeert naar een medespeler te passen. Zoupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoupas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zoupas rent richting de bal. Täuber is nu in balbezit. Täuber speelt de bal door. Zoupas is nu in balbezit. Zoupas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Otto probeert naar een medespeler te passen. Täuber is nu in balbezit. Täuber passt de bal met de wreef. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Baiocchi rent richting de bal. Baiocchi passt de bal zonder na te denken. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoupas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Curumeño - U.A.San Cristobal 5:0

85e minuut.
Inworp. Cabrera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Curumeño 18%, U.A.San Cristobal 82%.
Atlético Curumeño - U.A.San Cristobal 5:0