Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Táchira F.C. Capacho F.C.
final Tactiek 431-2Arriba
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 36
solid Schieten good
very good Passen average
solid Verdedigen average


12e minuut.
Banciu met de inworp. Solanke is nu in balbezit. Barosanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Solanke raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Frydecký neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Capacho F.C. 1:0

17e minuut.
Wiadro is nu in balbezit. Velis verovert de bal door een tackle van achteren. Velis probeert naar een medespeler te passen. Solanke rent richting de bal. Solanke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Morelli is nu in balbezit. Morelli geeft de bal voor. Frydecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Capacho F.C. 2:0

30e minuut.
Putrycz met een sublieme pass. Daar is Charkviani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Putrycz probeert naar een medespeler te passen. Abrahantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahantes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Aldermann met de inworp. Charkviani speelt de bal door. Abrahantes rent richting de bal. Abrahantes schiet op doel. Fuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Jałyński passt de bal met de wreef. Morelli speelt de bal door. Solanke rent richting de bal. Solanke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Táchira F.C. 40%, Capacho F.C. 60%.
Deportivo Táchira F.C. - Capacho F.C. 2:0

46e minuut.
Ørstrup komt het veld opgelopen. Gruszczak komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Barosanu passt de bal zonder na te denken. Gruszczak rent richting de bal. Gruszczak speelt de bal door. Morelli rent richting de bal. Morelli geeft een hoge lob. Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moreno speelt de bal door. Morelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Banciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu geeft een lange en hoge pass. Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu geeft de bal voor. Ørstrup probeert de bal aan de voet te houden. Pietravallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelli probeert naar een medespeler te passen. Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bowman passt de bal zonder na te denken. Daar is Gruszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecký is nu in balbezit. Frydecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Capacho F.C. 3:0

59e minuut.
Velis rent richting de bal. Velis geeft de bal voor. Sciabola heeft problemen om de bal te vangen. Velis is nu in balbezit. Velis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Banciu is nu in balbezit. Banciu geeft de bal voor. Solanke rent richting de bal. Solanke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Capacho F.C. 4:0

66e minuut.
Doeltrap. Fuentes met een harde bal richting middenveld. Frydecký kopt de bal weg. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Frydecký rent richting de bal. Sciabola rent richting de bal. Frydecký verovert de bal door een tackle van achteren. Velis bereikt de bal nog maar net als eerste. Velis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pietravallo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Banciu de bal. Banciu met een sublieme pass. Morelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Morelli is nu in balbezit. Morelli passt de bal met de wreef. Solanke rent richting de bal. Solanke schiet op doel. Moreno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Capacho F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Táchira F.C. 26%, Capacho F.C. 74%.
Deportivo Táchira F.C. - Capacho F.C. 5:0