Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capacho F.C. Deportivo Táchira F.C.
431-2Arriba Tactiek final
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.7 gemiddelde waardering 52.9
good Schieten very good
average Passen very good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Banciu met een sublieme pass. Solanke rent richting de bal. Solanke geeft een lange en hoge pass. Skřivánek geeft een lange en hoge pass. Frydecký krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pietravallo speelt de bal door. Velis probeert de bal met de borst te controleren. Velis probeert naar een medespeler te passen. Frydecký is nu in balbezit. Frydecký schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Banciu geeft de bal voor. Frydecký heeft problemen om de bal te vangen. Bowman bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecký draait met de bal, schiet en ... Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frydecký rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Frydecký kopt de bal weg. Klungelig pakt Wiadro de bal. Solanke is nu in balbezit. Solanke haalt uit met een fantastische trap. Moreno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Deportivo Táchira F.C. 0:1

21e minuut.
Fuentes speelt de bal door. Velis kopt de bal weg. Klungelig pakt Bowman de bal. Solanke rent richting de bal. Solanke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Deportivo Táchira F.C. 0:2

25e minuut.
Skřivánek passt de bal met de wreef. Velis rent richting de bal. Velis passt de bal met de wreef. Solanke is nu in balbezit. Solanke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cherubino met een snelle inworp. Kostiha rent richting de bal. Frydecký onderschept slim de pass. Frydecký geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Solanke de bal. Solanke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Deportivo Táchira F.C. 0:3

33e minuut.
Bowman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banciu met de inworp. Velis rent richting de bal. Velis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bowman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velis heeft problemen om de bal te vangen. Velis geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Moreno probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frydecký is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Deportivo Táchira F.C. 0:4

36e minuut.
Skřivánek kopt de bal weg. Klungelig pakt Frydecký de bal. Frydecký passt de bal met de wreef. Cherubino geeft de bal voor. Solanke maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Deportivo Táchira F.C. 0:5

38e minuut.
Banciu passt de bal zonder na te denken. Velis geeft een hoge lob. Frydecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Deportivo Táchira F.C. 0:6

39e minuut.
Daar is Sciabola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velis onderschept slim de pass. Velis passt de bal zonder na te denken. Solanke rent richting de bal. Banciu geeft een hoge lob. Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bowman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Deportivo Táchira F.C. 0:7

44e minuut.
Wiadro rent richting de bal. Solanke onderschept slim de pass. Velis is nu in balbezit. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capacho F.C. 72%, Deportivo Táchira F.C. 28%.
Capacho F.C. - Deportivo Táchira F.C. 0:7

46e minuut.
Gruszczak komt het veld opgelopen. Ørstrup komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Banciu rent richting de bal. Banciu passt de bal met de wreef. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke geeft een lange en hoge pass. Frydecký maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Barosanu onderschept slim de pass. Barosanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Banciu met de inworp. Velis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Solanke draait met de bal, schiet en ... Wiadro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velis bereikt de bal nog maar net als eerste. Velis schiet op doel. Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Deportivo Táchira F.C. 0:8

66e minuut.
Charkviani probeert naar een medespeler te passen. Morelli is nu in balbezit. Morelli passt de bal zonder na te denken. Solanke rent richting de bal. Solanke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Solanke rent richting de bal. Frydecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Deportivo Táchira F.C. 0:9

72e minuut.
Putrycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skřivánek probeert naar een medespeler te passen. Ørstrup is nu in balbezit. Ørstrup draait met de bal, schiet en ... Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Deportivo Táchira F.C. 1:9

76e minuut.
Charkviani is nu in balbezit. Charkviani met een sublieme pass. Armengot rent richting de bal. Putrycz verovert de bal door een tackle van achteren. Putrycz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sciabola probeert naar een medespeler te passen. Morelli probeert naar een medespeler te passen. Solanke met een sublieme pass. Frydecký rent richting de bal. Frydecký draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Banciu is nu in balbezit. Banciu passt de bal met de wreef. Frydecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Deportivo Táchira F.C. 1:10

82e minuut.
Velis rent richting de bal. Velis passt de bal zonder na te denken. Frydecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký haalt uit met een fantastische trap. Moreno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - Deportivo Táchira F.C. 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capacho F.C. 57%, Deportivo Táchira F.C. 43%.
Capacho F.C. - Deportivo Táchira F.C. 1:11