Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westcost Atlético Curumeño
westatack Tactiek Cholo Dante
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 55.7
matig Schieten uitstekend
zwak Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Deško trapt de bal weg van het doel. Navarrete kopt de bal weg. Klungelig pakt Romppanen de bal. Romppanen schiet op doel. Deško werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Atlético Curumeño 0:1

6e minuut.
Romppanen onderschept slim de pass. Romppanen met een sublieme pass. Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta haalt uit met een fantastische trap. Sal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Otto probeert naar een medespeler te passen. Ríos rent richting de bal. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Romppanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Deško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śniegocki met een snelle inworp. Romppanen probeert naar een medespeler te passen. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Mercado passt de bal met de wreef. Čegar rent richting de bal. Ríos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ríos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Otto met de inworp. Aristeguieta is nu in balbezit. Aristeguieta passt de bal zonder na te denken. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Deško bokst de bal weg.

41e minuut.
Otto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aristeguieta is nu in balbezit. Aristeguieta geeft de bal voor. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Deško met een harde bal richting middenveld. Navarrete kopt de bal weg. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Deško probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westcost 85%, Atlético Curumeño 15%.
Westcost - Atlético Curumeño 0:1

49e minuut.
Peláez speelt de bal door. Śniegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniegocki passt de bal in één keer door. Romppanen heeft problemen om de bal te vangen. Romppanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Deško trapt de bal weg. Čegar heeft problemen om de bal te vangen. Aristeguieta probeert naar een medespeler te passen. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Deško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Rak probeert naar een medespeler te passen. Čegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Otto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otto krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Marcu probeert naar een medespeler te passen. Śniegocki met een sublieme pass. Aristeguieta speelt de bal door. Romppanen heeft problemen om de bal te vangen. Romppanen schiet op doel. Deško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Otto passt de bal met de wreef. Daar is Aristeguieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aristeguieta passt de bal zonder na te denken. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Atlético Curumeño 0:2

71e minuut.
Floarea probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Śniegocki neemt de hoekschop. Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mercado trapt de bal weg. Otto is nu in balbezit. Otto geeft een lange en hoge pass. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Otto met een sublieme pass. Śniegocki probeert naar een medespeler te passen. Romppanen is nu in balbezit. Aristeguieta is nu in balbezit. Aristeguieta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Navarrete kopt de bal weg. Romppanen kan de bal niet met de borst controleren. Peláez rent richting de bal. Romppanen verovert de bal door een tackle van achteren. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

78e minuut.
Čegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete onderschept slim de pass. Navarrete passt de bal met de wreef. Daar is Romppanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romppanen schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta passt de bal in één keer door. Özerbay is nu in balbezit. Romppanen verovert de bal door een tackle van achteren. Romppanen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Otto passt de bal zonder na te denken. Aristeguieta probeert naar een medespeler te passen. Romppanen rent richting de bal. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Deško werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Atlético Curumeño 0:3

88e minuut.
Marcu speelt de bal door. Udvaros geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peláez de bal. Romppanen rent richting de bal. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Deško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Deško probeert naar een medespeler te passen. Navarrete kopt de bal weg. Klungelig pakt Özerbay de bal. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westcost 61%, Atlético Curumeño 39%.
Westcost - Atlético Curumeño 0:3