Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello Guatire C.F
Guarapa Loca Tactiek 343
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 26.7
weak Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Castañeda passt de bal zonder na te denken. Paz is nu in balbezit. Paz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Guatire C.F 1:0

17e minuut.
Piesio geeft een hoge lob. Vera is nu in balbezit. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. Madera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Guatire C.F 2:0

22e minuut.
Jaramillo geeft een hoge lob. Inworp. Vizquel met een snelle inworp. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Montezuma speelt de bal door. Landaeta is nu in balbezit. Velásquez rent richting de bal. Velásquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Montezuma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Robledo komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción geeft een lange en hoge pass. Ayala probeert naar een medespeler te passen. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Madera trapt de bal weg van het doel. Portillo geeft een lange en hoge pass. Jaramillo is nu in balbezit. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Guatire C.F 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Cartujo Puerto Cabello 46%, Guatire C.F 54%.
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Guatire C.F 2:1

47e minuut.
Borjas met een sublieme pass. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta passt de bal met de wreef. Velásquez rent richting de bal. Velásquez schiet op doel. Febles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Portillo rent richting de bal. Portillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo haalt uit met een fantastische trap. Jaramillo heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vizquel neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Portillo is nu in balbezit. Portillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Guatire C.F 2:2

58e minuut.
Robledo probeert naar een medespeler te passen. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez schiet op doel. Febles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velásquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta heeft problemen om de bal te vangen. Portillo rent richting de bal. Portillo draait met de bal, schiet en ... Piesio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo geeft de bal voor. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Portillo passt de bal met de wreef. Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizquel passt de bal met de wreef. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano is nu in balbezit. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Cartujo Puerto Cabello 68%, Guatire C.F 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Guatire C.F 2:2