Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guatire C.F Deportivo Cartujo Puerto Cabello
343 Tactiek Guarapa Loca
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Castañeda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cardozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Welcker geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Madera trapt de bal weg. Welcker kopt de bal weg. Echeto rent richting de bal. Montezuma verovert de bal door een tackle van achteren. Welcker geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Urquia probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piesio neemt de hoekschop. Klungelig pakt Echeto de bal. Echeto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 0:1

9e minuut.
Paz rent richting de bal. Urquia onderschept slim de pass. Castañeda rent richting de bal. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo geeft een lange en hoge pass. Castañeda is nu in balbezit. Paz is nu in balbezit. Paz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala geeft de bal voor. Paz kopt de bal weg. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda schiet op doel. Madera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Montezuma speelt de bal door. Vizquel rent richting de bal. Vizquel met een sublieme pass. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guatire C.F - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatire C.F 48%, Deportivo Cartujo Puerto Cabello 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guatire C.F - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 1:1

51e minuut.
Montezuma passt de bal zonder na te denken. Vizquel is nu in balbezit. Vizquel speelt de bal door. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Febles trapt de bal weg. Montezuma kopt de bal weg. Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción met een sublieme pass. Daar is Ayala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velásquez rent richting de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 2:1

70e minuut.
Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción met een sublieme pass. Klungelig pakt Velásquez de bal. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta draait met de bal, schiet en ... Febles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala rent richting de bal. Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta draait met de bal, schiet en ... Febles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 3:1

87e minuut.
Landaeta rent richting de bal. Paz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Landaeta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montezuma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Velásquez krijgt zijn hoofd ertegen. Febles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 4:1

90e minuut.
Landaeta passt de bal in één keer door. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Velásquez schiet op doel. Jaramillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatire C.F 40%, Deportivo Cartujo Puerto Cabello 60%.
Guatire C.F - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 5:1