Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello SK ITALVEN
Guarapa Loca Tactiek 343 2016
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 31.7
weak Schieten adequate
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Briceño passt de bal met de wreef. Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Lozano passt de bal in één keer door. Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - SK ITALVEN 0:1

5e minuut.
Welcker draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Broerse trapt de bal weg van het doel. Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez verovert de bal door een tackle van achteren. Yánez passt de bal zonder na te denken. Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas schiet op doel. Febles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Welcker onderschept slim de pass. Welcker passt de bal zonder na te denken. Castañeda rent richting de bal. Castañeda draait met de bal, schiet en ... Broerse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - SK ITALVEN 1:1

12e minuut.
Welcker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaramillo rent richting de bal. Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - SK ITALVEN 1:2

18e minuut.
Broerse trapt de bal weg. Yánez kopt de bal weg. Lozano rent richting de bal. Pinto Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto Salinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo speelt de bal door. Lozano is nu in balbezit. Pinto Salinas onderschept slim de pass. Pinto Salinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Briceño onderschept slim de pass. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano rent richting de bal. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Febles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Briceño is nu in balbezit. Briceño passt de bal met de wreef. Pinto Salinas is nu in balbezit. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ... Febles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - SK ITALVEN 1:3

31e minuut.
Concepción geeft een hoge lob. Pinto Salinas is nu in balbezit. Jaramillo rent richting de bal. Pinto Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto Salinas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Olivo kopt de bal weg. Lozano is nu in balbezit. Pinto Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto Salinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - SK ITALVEN 1:4

37e minuut.
Lozano rent richting de bal. Yánez onderschept slim de pass. Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas schiet op doel. Febles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - SK ITALVEN 1:5

38e minuut.
Piesio met de inworp. Welcker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yánez. Yánez krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Broerse met een sublieme pass. Yánez kopt de bal weg. Daar is Jaramillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto Salinas onderschept slim de pass. Pinto Salinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ayala trapt de bal weg van het doel. Olivo kopt de bal weg. Yánez rent richting de bal. Yánez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - SK ITALVEN 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Cartujo Puerto Cabello 65%, SK ITALVEN 35%.
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - SK ITALVEN 1:6

47e minuut.
Pinto Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto Salinas schiet op doel. Jaramillo probeert de bal aan de voet te houden. Yánez is nu in balbezit. Yánez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Lozano met de inworp. Welcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Welcker probeert naar een medespeler te passen. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hurtado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Michelena kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinto Salinas de bal. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Olivo is nu in balbezit. Olivo met een sublieme pass. Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Hurtado schiet op doel. Febles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - SK ITALVEN 1:7

72e minuut.
Hurtado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pinto Salinas de bal. Piesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto Salinas haalt uit met een fantastische trap. Febles bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - SK ITALVEN 1:8

76e minuut.
Ayala geeft de bal voor. Yánez kopt de bal weg. Piesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas onderschept slim de pass. Pinto Salinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pinto Salinas passt de bal met de wreef. Feltscher is nu in balbezit. Feltscher speelt de bal door. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - SK ITALVEN 1:9

81e minuut.
Echeto probeert naar een medespeler te passen. Villalba is nu in balbezit. Villalba passt de bal zonder na te denken. Yánez rent richting de bal. Yánez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - SK ITALVEN 1:10

86e minuut.
Galarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarraga geeft een lange en hoge pass. Daar is Yánez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Villalba de bal onder controle te krijgen. Olivo rent richting de bal. Olivo passt de bal zonder na te denken. Hurtado rent richting de bal. Hurtado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - SK ITALVEN 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Cartujo Puerto Cabello 75%, SK ITALVEN 25%.
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - SK ITALVEN 1:11