Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK ITALVEN Deportivo Cartujo Puerto Cabello
343 2016 Tactiek Guarapa Loca
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Briceño neemt de hoekschop. Villalba heeft problemen om de bal te vangen. Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 1:0

11e minuut.
Jaramillo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briceño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cardozo is nu in balbezit. Pinto Salinas onderschept slim de pass. Lozano maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lozano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lozano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pinto Salinas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hurtado met een snel genomen vrije trap. Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 2:0

19e minuut.
Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo begaat een overtreding. Cardozo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echeto met een snelle inworp. Welcker geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Olivo passt de bal zonder na te denken. Briceño is nu in balbezit. Briceño passt de bal in één keer door. Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Piesio met de inworp. Welcker is nu in balbezit. Welcker probeert naar een medespeler te passen. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ITALVEN 32%, Deportivo Cartujo Puerto Cabello 68%.
SK ITALVEN - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 2:0

57e minuut.
Pinto Salinas rent richting de bal. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez onderschept slim de pass. Yánez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 3:0

64e minuut.
Briceño rent richting de bal. Briceño passt de bal in één keer door. Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas schiet op doel. Febles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 4:0

78e minuut.
Yánez is nu in balbezit. Yánez passt de bal met de wreef. Pinto Salinas is nu in balbezit. Pinto Salinas schiet op doel. Febles probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Briceño met de inworp. Hurtado speelt de bal door. Pinto Salinas is nu in balbezit. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 5:0

86e minuut.
Castañeda speelt de bal door. Echeto rent richting de bal. Pinto Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Febles trapt de bal weg van het doel. Villalba kopt de bal weg. Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ITALVEN 19%, Deportivo Cartujo Puerto Cabello 81%.
SK ITALVEN - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 5:0