Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batalla F.C r.ronaldo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres rent richting de bal. Cáceres met een sublieme pass. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Cáceres passt de bal zonder na te denken. Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - r.ronaldo 0:1

13e minuut.
Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ríos passt de bal met de wreef. Quintana is nu in balbezit. Montilla verovert de bal door een tackle van achteren. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Montilla onderschept slim de pass. Montilla passt de bal met de wreef. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo haalt uit met een fantastische trap. Saggiomo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Tavare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montilla is nu in balbezit. Gutiérrez begaat een overtreding. Gutiérrez krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Obregón rent richting de bal. Guevara onderschept slim de pass. Guevara schiet op doel. Na een snelle pass probeert Morales de bal onder controle te krijgen. Toro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - r.ronaldo 0:2

34e minuut.
Klungelig pakt Montilla de bal. Cáceres speelt de bal door. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara draait met de bal, schiet en ... Toro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - r.ronaldo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batalla F.C 64%, r.ronaldo 36%.
Batalla F.C - r.ronaldo 0:3

54e minuut.
Aguirre geeft een hoge lob. Inworp. Obregón met de inworp. Tavare geeft een lange en hoge pass. Meléndez heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Reyna rent richting de bal. Peláez maakt een afschuwelijke overtreding. Peláez krijgt een gele kaart. Reyna raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Cárdenas speelt de bal door. Gutiérrez rent richting de bal. Montilla onderschept slim de pass. Montilla schiet op doel. Solano probeert de bal aan de voet te houden. Saggiomo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Centeno met de inworp. Cáceres geeft een hoge lob. Guevara is nu in balbezit. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Toro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batalla F.C 49%, r.ronaldo 51%.
Batalla F.C - r.ronaldo 0:3