Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team c Deportivo Merida F.C
Normal Tactiek 352
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Piñango is nu in balbezit. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre met een sublieme pass. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Villasmil kopt de bal weg. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal zonder na te denken. Rincón is nu in balbezit. Rincón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team c - Deportivo Merida F.C 1:0

14e minuut.
Piñango heeft problemen om de bal te vangen. Sucre is nu in balbezit. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Noguera passt de bal in één keer door. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora probeert naar een medespeler te passen. Rada rent richting de bal. Rada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team c 57%, Deportivo Merida F.C 43%.
team c - Deportivo Merida F.C 1:0

54e minuut.
Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Infante is nu in balbezit. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team c 54%, Deportivo Merida F.C 46%.
team c - Deportivo Merida F.C 1:0