Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK ITALVEN Guatire C.F
343 2016 Tactiek 343
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.7 gemiddelde waardering 25.6
average Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen poor


5e minuut.
Hurtado probeert de bal aan de voet te houden. Concepción speelt de bal door. Olivo is nu in balbezit. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Concepción rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hurtado. Concepción raakt geblesseerd tijdens het duel. Vera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Concepción rent richting de bal. Landaeta onderschept slim de pass. Landaeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Guatire C.F 0:1

17e minuut.
Garcés probeert naar een medespeler te passen. Castañeda is nu in balbezit. Pinto Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ... Madera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK ITALVEN - Guatire C.F 1:1

18e minuut.
Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizquel rent richting de bal. Met opzet legt Yánez zijn tegenspeler op de grond. Yánez krijgt een gele kaart. Vizquel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vizquel kan niet meer verder spelen. Robledo komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Galarraga kopt de bal weg. Yánez is nu in balbezit. Yánez passt de bal zonder na te denken. Feltscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Feltscher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Urquia geeft de bal voor. Concepción kopt de bal weg. Yánez controleert de bal met de borst. Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ... Madera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Yánez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yánez passt de bal zonder na te denken. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado schiet op doel. Madera bokst de bal weg.

37e minuut.
Concepción kopt de bal weg. Portillo speelt de bal door. Landaeta heeft problemen om de bal te vangen. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Broerse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Guatire C.F 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ITALVEN 33%, Guatire C.F 67%.
SK ITALVEN - Guatire C.F 1:2

48e minuut.
Davalillo rent richting de bal. Davalillo geeft een lange en hoge pass. Yánez is nu in balbezit. Yánez haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Urquia de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Briceño neemt de hoekschop. Pinto Salinas is nu in balbezit. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Garcés trapt de bal weg van het doel. Olivo kopt de bal weg. Daar is Yánez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yánez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK ITALVEN - Guatire C.F 2:2

52e minuut.
Yánez rent richting de bal. Yánez passt de bal in één keer door. Daar is Pinto Salinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto Salinas schiet op doel. Madera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Guatire C.F 3:2

59e minuut.
Yánez heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vera. Yánez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hurtado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pinto Salinas is nu in balbezit. Pinto Salinas schiet op doel. Madera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Guatire C.F 4:2

61e minuut.
Robledo geeft een lange en hoge pass. Portillo kopt de bal weg. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez schiet op doel. Broerse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Guatire C.F 4:3

64e minuut.
Briceño passt de bal zonder na te denken. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta begaat een overtreding. Landaeta krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Vera rent richting de bal. Pinto Salinas onderschept slim de pass. Concepción rent richting de bal. Pinto Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto Salinas schiet op doel. Madera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urquia heeft problemen om de bal te vangen. Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ITALVEN 34%, Guatire C.F 66%.
SK ITALVEN - Guatire C.F 4:3