Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Merida F.C Batalla F.C
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Obregón is nu in balbezit. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Rada rent richting de bal. Rada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vavra kopt de bal weg. Klungelig pakt Berrios de bal. Reyna is nu in balbezit. Rada verovert de bal door een tackle van achteren. Rada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mora rent richting de bal. Mora met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Portillo de bal onder controle te krijgen. Rada is nu in balbezit. Rada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Arcay trapt de bal weg. Piñango kopt de bal weg. Morales controleert de bal met de borst. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. Toro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Merida F.C - Batalla F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Merida F.C 46%, Batalla F.C 54%.
Deportivo Merida F.C - Batalla F.C 1:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ojeda met de inworp. Cárdenas geeft de bal voor. Clavijo rent richting de bal. Clavijo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios geeft een hoge lob. Daar is Villa Falcon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Toro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Merida F.C - Batalla F.C 2:0

81e minuut.
Noguera passt de bal met de wreef. Piñango is nu in balbezit. Piñango passt de bal in één keer door. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo geeft de bal voor. Toro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Noguera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ocampo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampo passt de bal in één keer door. Rada rent richting de bal. Rada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Merida F.C 29%, Batalla F.C 71%.
Deportivo Merida F.C - Batalla F.C 2:0