Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batalla F.C ★ MATRIX ★
Normal Tactiek ZION
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 39.8
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Montilla speelt de bal door. Clavijo heeft problemen om de bal te vangen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - ★ MATRIX ★ 0:1

4e minuut.
Daar is Villa Falcon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Convit werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schiet op doel. Convit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - ★ MATRIX ★ 0:2

6e minuut.
Ocampo geeft een hoge lob. Morales is nu in balbezit. Morales geeft de bal voor. Makoun kopt de bal weg. Núñez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Convit trapt de bal weg van het doel. Peláez kopt de bal weg. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez geeft een hoge lob. Convit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ocampo rent richting de bal. Ocampo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo met een sublieme pass. Núñez rent richting de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ocampo rent richting de bal. Cárdenas rent richting de bal. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo geeft de bal voor. Klungelig pakt Núñez de bal. Convit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - ★ MATRIX ★ 0:3

29e minuut.
Inworp. Gallegos met een snelle inworp. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft een lange en hoge pass. Núñez krijgt zijn hoofd ertegen. Convit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peláez met een snelle inworp. Ocampo kan de bal niet met de borst controleren. Ocampo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gallegos geeft de bal voor. Doeltrap. Convit trapt de bal weg. Ocampo rent richting de bal. Ocampo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Peláez met een snelle inworp. Montilla is nu in balbezit. Makoun begaat een overtreding. Makoun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batalla F.C 77%, ★ MATRIX ★ 23%.
Batalla F.C - ★ MATRIX ★ 0:3

50e minuut.
Makoun passt de bal in één keer door. Ocampo rent richting de bal. Ocampo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Núñez de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap. Convit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Inworp. Rendón komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado met een sublieme pass. Rendón rent richting de bal. Rendón draait met de bal, schiet en ... Convit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda passt de bal in één keer door. Reyna rent richting de bal. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. Convit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
González kopt de bal weg. Villa Falcon is nu in balbezit. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Gallegos kopt de bal weg. Klungelig pakt Ocampo de bal. Ocampo speelt de bal door. Rendón is nu in balbezit. Rendón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Peláez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maldonado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rendón de bal. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Convit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Rubio komt het veld opgelopen. Gallegos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft een lange en hoge pass. Convit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ocampo is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - ★ MATRIX ★ 0:4

73e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales onderschept slim de pass. González begaat een overtreding. González krijgt een gele kaart. Morales wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Daar is Rendón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampo rent richting de bal. Rendón is nu in balbezit. Rendón schiet op doel. Villa Falcon probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Rubio passt de bal met de wreef. Rendón rent richting de bal. Rendón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batalla F.C 88%, ★ MATRIX ★ 12%.
Batalla F.C - ★ MATRIX ★ 0:4