Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Merida F.C Deportivo Cartujo Puerto Cabello
352 Tactiek Guarapa Loca
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Echeto onderschept slim de pass. Echeto schiet op doel. Daar is Welcker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paz rent richting de bal. Paz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rada met een sublieme pass. Piñango bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñango probeert naar een medespeler te passen. Ocampo rent richting de bal. Ocampo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Piñango onderschept slim de pass. Piñango passt de bal met de wreef. Rada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Merida F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 1:0

21e minuut.
Welcker probeert naar een medespeler te passen. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz passt de bal zonder na te denken. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. Arcay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Arcay trapt de bal weg van het doel. Daar is Welcker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castañeda rent richting de bal. Castañeda draait met de bal, schiet en ... Infante probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Merida F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 1:1

25e minuut.
Welcker kopt de bal weg. Daar is Paz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paz passt de bal in één keer door. Castañeda rent richting de bal. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Lozano de bal. Piñango bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñango passt de bal zonder na te denken. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Infante geeft de bal voor. Rada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lozano. Lozano krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Paz passt de bal zonder na te denken. Welcker rent richting de bal. Welcker passt de bal zonder na te denken. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Arcay trapt de bal weg van het doel. Welcker kopt de bal weg. Klungelig pakt Perea de bal. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Perea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berrios komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Merida F.C 49%, Deportivo Cartujo Puerto Cabello 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Merida F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 1:1

55e minuut.
Welcker kopt de bal weg. Klungelig pakt Infante de bal. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda schiet op doel. Arcay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Merida F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 1:2

60e minuut.
Cardozo onderschept slim de pass. Welcker is nu in balbezit. Welcker passt de bal in één keer door. Echeto is nu in balbezit. Echeto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Berrios probeert naar een medespeler te passen. Rada rent richting de bal. Rada passt de bal met de wreef. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozano met de inworp. Piesio geeft de bal voor. Echeto rent richting de bal. Echeto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ocampo passt de bal zonder na te denken. Ayala rent richting de bal. Ayala passt de bal zonder na te denken. Rada rent richting de bal. Rada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Merida F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 2:2

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berrios met een snelle inworp. Klungelig pakt Jaramillo de bal. Rada onderschept slim de pass. Rada geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Merida F.C 37%, Deportivo Cartujo Puerto Cabello 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Merida F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 2:2