Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello Deportivo Merida F.C
Guarapa Loca Tactiek 352
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Paz rent richting de bal. Welcker is nu in balbezit. Welcker passt de bal in één keer door. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. Arcay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Cardozo passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perea neemt de hoekschop. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Piesio is nu in balbezit. Piesio geeft een lange en hoge pass. Echeto kopt de bal weg. Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. Castañeda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Perea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berrios komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Febles met een harde bal richting middenveld. Echeto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cedeño de bal onder controle te krijgen. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Cartujo Puerto Cabello 45%, Deportivo Merida F.C 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Deportivo Merida F.C 0:0

49e minuut.
Noguera rent richting de bal. Daar is Vavra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios geeft een lange en hoge pass. Piñango kopt de bal weg. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Deportivo Merida F.C 0:1

62e minuut.
Noguera rent richting de bal. Noguera geeft de bal voor. Michelena probeert de bal aan de voet te houden. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Deportivo Merida F.C 0:2

73e minuut.
Mora passt de bal met de wreef. Piñango heeft problemen om de bal te vangen. Ocampo rent richting de bal. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Febles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Deportivo Merida F.C 0:3

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arcay trapt de bal weg. Piesio kopt de bal weg. Castañeda rent richting de bal. Castañeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Deportivo Merida F.C 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Cartujo Puerto Cabello 49%, Deportivo Merida F.C 51%.
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Deportivo Merida F.C 1:3