Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK ITALVEN Batalla F.C
343 2016 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ojeda geeft een lange en hoge pass. Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas passt de bal zonder na te denken. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Batalla F.C 0:1

6e minuut.
Hurtado geeft de bal voor. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez passt de bal met de wreef. Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas schiet op doel. Toro bokst de bal weg.

12e minuut.
Pinto Salinas rent richting de bal. Portillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinto Salinas raakt geblesseerd tijdens het duel. Hurtado met een snel genomen vrije trap. Portillo rent richting de bal. Pinto Salinas onderschept slim de pass. Pinto Salinas haalt uit met een fantastische trap. Toro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Briceño met de inworp. Hurtado rent richting de bal. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado schiet op doel. Toro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Feltscher is nu in balbezit. Feltscher geeft een lange en hoge pass. Villa Falcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto Salinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK ITALVEN - Batalla F.C 1:1

25e minuut.
Montilla kopt de bal weg. Davalillo met een sublieme pass. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño passt de bal in één keer door. Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas schiet op doel. Toro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Batalla F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ITALVEN 46%, Batalla F.C 54%.
SK ITALVEN - Batalla F.C 2:1

49e minuut.
Portillo met een sublieme pass. Inworp. Feltscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yánez rent richting de bal. Yánez haalt uit met een fantastische trap. Toro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Concepción is nu in balbezit. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda met een sublieme pass. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Olivo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hurtado de bal. Hurtado passt de bal zonder na te denken. Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Montilla met een sublieme pass. Galarraga rent richting de bal. Galarraga geeft de bal voor. Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Morales trapt de bal weg. Yánez kopt de bal weg. Pinto Salinas is nu in balbezit. Pinto Salinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Yánez is nu in balbezit. Yánez haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Batalla F.C 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ITALVEN 23%, Batalla F.C 77%.
SK ITALVEN - Batalla F.C 3:1