Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batalla F.C SK ITALVEN
Normal Tactiek 343 2016
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 31.3
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado passt de bal zonder na te denken. Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Montilla probeert de bal aan de voet te houden. Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas schiet op doel. Toro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Montilla rent richting de bal. Clavijo is nu in balbezit. Concepción rent richting de bal. Montilla onderschept slim de pass. Montilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Reyna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briceño met een snelle inworp. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yánez is nu in balbezit. Yánez haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Villa Falcon de bal. Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ... Toro bokst de bal weg.

42e minuut.
Tavare rent richting de bal. Tavare met een sublieme pass. Montilla heeft problemen om de bal te vangen. Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - SK ITALVEN 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batalla F.C 74%, SK ITALVEN 26%.
Batalla F.C - SK ITALVEN 0:1

67e minuut.
Portillo geeft een hoge lob. Daar is Olivo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivo speelt de bal door. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feltscher met een snelle inworp. Daar is Yánez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yánez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tavare controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Galarraga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - SK ITALVEN 0:2

80e minuut.
Yánez verovert de bal door een tackle van achteren. Yánez probeert naar een medespeler te passen. Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - SK ITALVEN 0:3

84e minuut.
Morales geeft de bal voor. Villalba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pinto Salinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto Salinas haalt uit met een fantastische trap. Morales probeert de bal aan de voet te houden. Toro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batalla F.C 74%, SK ITALVEN 26%.
Batalla F.C - SK ITALVEN 0:3