Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
★ MATRIX ★ team c
ZION Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 17.7
goed Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos geeft de bal voor. Villalobos heeft problemen om de bal te vangen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Salas onderschept slim de pass. Salas speelt de bal door. Núñez is nu in balbezit. Núñez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Fidalgo trapt de bal weg van het doel. Daar is Peláez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez passt de bal met de wreef. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Calleja kopt de bal weg. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado speelt de bal door. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ocampo is nu in balbezit. Ocampo passt de bal met de wreef. Maldonado met een sublieme pass. Núñez is nu in balbezit. Núñez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Fernández is nu in balbezit. Fernández speelt de bal door. Gallegos rent richting de bal. Gallegos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Fidalgo trapt de bal weg van het doel. Rendón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salas de bal. Salas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft een hoge lob. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
★ MATRIX ★ - team c 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ★ MATRIX ★ 33%, team c 67%.
★ MATRIX ★ - team c 1:0

53e minuut.
Daar is Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... Espina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fidalgo bokst de bal weg. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ... Fidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
★ MATRIX ★ - team c 2:0

57e minuut.
Calleja is nu in balbezit. Calleja probeert naar een medespeler te passen. Fidalgo rent richting de bal. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
★ MATRIX ★ - team c 3:0

63e minuut.
Gallegos passt de bal in één keer door. Núñez is nu in balbezit. Núñez passt de bal met de wreef. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Calleja speelt de bal door. Ocampo is nu in balbezit. Sucre is nu in balbezit. Salas onderschept slim de pass. Salas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
★ MATRIX ★ - team c 4:0

74e minuut.
Rubio komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Piar de bal. Ocampo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isnardi. Isnardi krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón geeft een hoge lob. Daar is Espina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ocampo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piar de bal. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Fidalgo trapt de bal weg van het doel. Núñez kopt de bal weg. Salas rent richting de bal. Salas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ★ MATRIX ★ 18%, team c 82%.
★ MATRIX ★ - team c 4:0