Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guatire C.F Deportivo Merida F.C
343 Tactiek 352
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 19
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Landaeta is nu in balbezit. Noguera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Landaeta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Landaeta zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Arcay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - Deportivo Merida F.C 1:0

13e minuut.
Berrios heeft problemen om de bal te vangen. Robledo is nu in balbezit. Robledo met een sublieme pass. Velásquez rent richting de bal. Velásquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Urquia is nu in balbezit. Urquia geeft de bal voor. Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robledo rent richting de bal. Robledo passt de bal in één keer door. Arcay bokst de bal weg.

27e minuut.
Borjas met de inworp. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo is nu in balbezit. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Arcay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Garcés rent richting de bal. Garcés geeft een hoge lob. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo passt de bal in één keer door. Arcay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - Deportivo Merida F.C 2:0

38e minuut.
Vizquel geeft een lange en hoge pass. Velásquez rent richting de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. Infante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arcay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - Deportivo Merida F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatire C.F 39%, Deportivo Merida F.C 61%.
Guatire C.F - Deportivo Merida F.C 3:0

59e minuut.
Portillo met een sublieme pass. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borjas zal de hoekschop nemen. Velásquez is nu in balbezit. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta draait met de bal, schiet en ... Arcay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - Deportivo Merida F.C 4:0

74e minuut.
Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas rent richting de bal. Borjas geeft een lange en hoge pass. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta passt de bal met de wreef. Portillo is nu in balbezit. Portillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Inworp. Borjas met de inworp. Landaeta geeft een hoge lob. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portillo geeft een hoge lob. Arcay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Borjas geeft de bal voor. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo passt de bal zonder na te denken. Velásquez rent richting de bal. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatire C.F 36%, Deportivo Merida F.C 64%.
Guatire C.F - Deportivo Merida F.C 4:0