Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello team c
Guarapa Loca Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Sucre verovert de bal door een tackle van achteren. Sucre passt de bal met de wreef. Piar met een sublieme pass. Aranguren rent richting de bal. Piesio verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Welcker passt de bal met de wreef. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto speelt de bal door. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Paz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos rent richting de bal. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Paz is nu in balbezit. Paz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - team c 1:0

21e minuut.
Lozano speelt de bal door. Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal met de wreef. Rincón rent richting de bal. Rincón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Welcker is nu in balbezit. Welcker passt de bal in één keer door. Echeto rent richting de bal. Castañeda rent richting de bal. Castañeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Cartujo Puerto Cabello 57%, team c 43%.
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - team c 1:0

78e minuut.
Villasmil met de inworp. Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal met de wreef. Rincón is nu in balbezit. Rincón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Villasmil met de inworp. Aguirre geeft de bal voor. Michelena probeert de bal met de borst te controleren. Aranguren is nu in balbezit. Aranguren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Saldivia geeft de bal voor. Paz rent richting de bal. Paz passt de bal met de wreef. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - team c 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Cartujo Puerto Cabello 55%, team c 45%.
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - team c 2:0