Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
r.ronaldo ★ MATRIX ★
Normal Tactiek ZION
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 41.8
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


11e minuut.
Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Quintana speelt de bal door. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... Saggiomo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:1

12e minuut.
Ocampo komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel. Meléndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saggiomo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:2

21e minuut.
González probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ocampo de bal. Ocampo met een sublieme pass. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Maldonado geeft een hoge lob. Ocampo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ríos rent richting de bal. Salas onderschept slim de pass. Salas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:3

30e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez geeft een hoge lob. Caridad is nu in balbezit. Caridad geeft een hoge lob. Ocampo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Peláez met een sublieme pass. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap. Saggiomo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:4

41e minuut.
Meléndez trapt de bal weg. Maldonado rent richting de bal. Villareal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villareal krijgt een gele kaart. Maldonado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maldonado met een snel genomen vrije trap. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel. Saggiomo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:5

44e minuut.
Ocampo kopt de bal weg. Meléndez kan de bal niet met de borst controleren. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas schiet op doel. Saggiomo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: r.ronaldo 66%, ★ MATRIX ★ 34%.
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:6

49e minuut.
Ocampo met een sublieme pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Solano de bal onder controle te krijgen. Saggiomo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:7

50e minuut.
Meléndez heeft problemen om de bal te vangen. Salas is nu in balbezit. Aguirre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aguirre krijgt een gele kaart. Salas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rendón komt het veld opgelopen. Salas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Saggiomo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:8

58e minuut.
Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos geeft een lange en hoge pass. Rendón controleert de bal met de borst. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Peláez passt de bal in één keer door. González is nu in balbezit. González probeert naar een medespeler te passen. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Salas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:9

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallegos met een snelle inworp. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft een lange en hoge pass. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:10

66e minuut.
Rendón onderschept slim de pass. Rendón met een sublieme pass. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas draait met de bal, schiet en ... Saggiomo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:11

67e minuut.
Rendón heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel. Saggiomo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

73e minuut.
Aguirre rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. González passt de bal met de wreef. Rendón heeft problemen om de bal te vangen. Rendón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:12

74e minuut.
Rubio komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gallegos met de inworp. González is nu in balbezit. González geeft een lange en hoge pass. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel. Saggiomo bokst de bal weg.

79e minuut.
Peláez kopt de bal weg. Rendón speelt de bal door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:13

83e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. González speelt de bal door. Rendón rent richting de bal. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap. Saggiomo bokst de bal weg. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap. Saggiomo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: r.ronaldo 83%, ★ MATRIX ★ 17%.
r.ronaldo - ★ MATRIX ★ 0:13