Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK ITALVEN Deportivo Merida F.C
343 2016 Tactiek 352
64% Balbezit 36%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Piñango is nu in balbezit. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado passt de bal in één keer door. Yánez is nu in balbezit. Yánez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Deportivo Merida F.C 1:0

9e minuut.
Vavra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez onderschept slim de pass. Cedeño is nu in balbezit. Yánez verovert de bal door een tackle van achteren. Yánez draait met de bal, schiet en ... Arcay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Concepción zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurtado rent richting de bal. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Davalillo de bal. Davalillo probeert naar een medespeler te passen. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rada rent richting de bal. Rada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Noguera rent richting de bal. Yánez verovert de bal door een tackle van achteren. Yánez met een sublieme pass. Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Piñango is nu in balbezit. Piñango geeft de bal voor. Rada rent richting de bal. Rada haalt uit met een fantastische trap. Arteaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Concepción probeert naar een medespeler te passen. Yánez is nu in balbezit. Yánez passt de bal met de wreef. Pinto Salinas heeft problemen om de bal te vangen. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maestre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mora is nu in balbezit. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado geeft een hoge lob. Arcay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pinto Salinas de bal. Pinto Salinas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ITALVEN 34%, Deportivo Merida F.C 66%.
SK ITALVEN - Deportivo Merida F.C 1:0

64e minuut.
Feltscher verovert de bal door een tackle van achteren. Yánez is nu in balbezit. Yánez geeft de bal voor. Daar is Pinto Salinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto Salinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Arcay met een harde bal richting middenveld. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestre begaat een overtreding. Maestre krijgt een gele kaart. Mora raakt geblesseerd tijdens het duel. Noguera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arteaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Concepción geeft een hoge lob. Inworp. Mora met een snelle inworp. Ocampo probeert de bal met de borst te controleren. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cedeño geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feltscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yánez rent richting de bal. Yánez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Villalba is nu in balbezit. Villalba geeft een hoge lob. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto Salinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Deportivo Merida F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ITALVEN 33%, Deportivo Merida F.C 67%.
SK ITALVEN - Deportivo Merida F.C 2:0