Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batalla F.C Deportivo Cartujo Puerto Cabello
Normal Tactiek Guarapa Loca
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Reyna rent richting de bal. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal met de wreef. Clavijo rent richting de bal. Clavijo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Welcker onderschept slim de pass. Welcker geeft een hoge lob. Paz heeft problemen om de bal te vangen. Paz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cardozo speelt de bal door. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portillo. Portillo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Piesio rent richting de bal. Cárdenas is nu in balbezit. Piesio begaat een overtreding. Cárdenas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo geeft de bal voor. Castañeda rent richting de bal. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 0:1

35e minuut.
Paz rent richting de bal. Piesio is nu in balbezit. Piesio geeft een lange en hoge pass. Daar is Castañeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 0:2

42e minuut.
Reyna geeft een lange en hoge pass. Paz is nu in balbezit. Paz passt de bal met de wreef. Castañeda rent richting de bal. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 0:3

45e minuut.
Tavare met een snelle inworp. Montilla rent richting de bal. Cardozo is nu in balbezit. Montilla verovert de bal door een tackle van achteren. Montilla geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo schiet op doel. Febles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batalla F.C 45%, Deportivo Cartujo Puerto Cabello 55%.
Batalla F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 1:3

48e minuut.
Paz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Villa Falcon de bal onder controle te krijgen. Castañeda rent richting de bal. Castañeda draait met de bal, schiet en ... Villa Falcon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 1:4

53e minuut.
Montilla rent richting de bal. Cardozo rent richting de bal. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla schiet op doel. Daar is Ayala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Febles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Montilla met een sublieme pass. Clavijo is nu in balbezit. Met opzet legt Cardozo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cardozo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cardozo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Clavijo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Montilla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla rent richting de bal. Montilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 2:4

72e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Castañeda passt de bal met de wreef. Paz is nu in balbezit. Paz haalt uit met een fantastische trap. Villa Falcon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Castañeda schiet op doel. Morales probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Welcker neemt de hoekschop. Castañeda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 2:5

76e minuut.
Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Clavijo is nu in balbezit. Montilla rent richting de bal. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batalla F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 3:5

81e minuut.
Paz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Morales de bal onder controle te krijgen. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batalla F.C 60%, Deportivo Cartujo Puerto Cabello 40%.
Batalla F.C - Deportivo Cartujo Puerto Cabello 3:5