Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guatire C.F team c
343 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Calleja kopt de bal weg. Sucre is nu in balbezit. Met opzet legt Borjas zijn tegenspeler op de grond. Borjas krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Garcés geeft een lange en hoge pass. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez rent richting de bal. Velásquez draait met de bal, schiet en ... Fidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo rent richting de bal. Velásquez rent richting de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - team c 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatire C.F 52%, team c 48%.
Guatire C.F - team c 1:0

48e minuut.
Borjas geeft de bal voor. Landaeta kopt de bal weg. Daar is Saldivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - team c 2:0

49e minuut.
Daar is Isnardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piar is nu in balbezit. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez schiet op doel. Fidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - team c 3:0

50e minuut.
Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Rincón heeft problemen om de bal te vangen. Sucre is nu in balbezit. Velásquez onderschept slim de pass. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. Fidalgo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda passt de bal met de wreef. Concepción heeft problemen om de bal te vangen. Concepción geeft de bal voor. Saldivia heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés rent richting de bal. Garcés speelt de bal door. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Piar heeft problemen om de bal te vangen. Velásquez is nu in balbezit. Piar rent richting de bal. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - team c 4:0

71e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Sucre schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Velásquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Concepción zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Velásquez springt en kopt de bal. Fidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - team c 5:0

78e minuut.
Vizquel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montezuma is nu in balbezit. Montezuma met een sublieme pass. Velásquez rent richting de bal. Velásquez draait met de bal, schiet en ... Fidalgo bokst de bal weg. Portillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - team c 6:0

83e minuut.
Concepción met een sublieme pass. Portillo is nu in balbezit. Portillo passt de bal zonder na te denken. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez schiet op doel. Fidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velásquez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Castañeda passt de bal in één keer door. Concepción geeft de bal voor. Saldivia heeft problemen om de bal te vangen. Velásquez rent richting de bal. Velásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatire C.F - team c 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatire C.F 30%, team c 70%.
Guatire C.F - team c 7:0