Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team c Guatire C.F
Normal Tactiek 343
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 27.2
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Montezuma rent richting de bal. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre speelt de bal door. Rincón is nu in balbezit. Rincón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Urquia geeft de bal voor. Sucre speelt de bal door. Piar probeert de bal met de borst te controleren. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez schiet op doel. Fidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
team c - Guatire C.F 0:1

11e minuut.
Vizquel is nu in balbezit. Vizquel passt de bal in één keer door. Daar is Concepción, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta geeft een lange en hoge pass. Fidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Borjas onderschept slim de pass. Borjas passt de bal in één keer door. Portillo is nu in balbezit. Velásquez rent richting de bal. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team c - Guatire C.F 0:2

21e minuut.
Fidalgo met een harde bal richting middenveld. Villasmil met een sublieme pass. Urquia rent richting de bal. Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta passt de bal met de wreef. Saldivia rent richting de bal. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez draait met de bal, schiet en ... Fidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Portillo passt de bal zonder na te denken. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez draait met de bal, schiet en ... Saldivia probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
team c - Guatire C.F 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team c 65%, Guatire C.F 35%.
team c - Guatire C.F 0:3

66e minuut.
Klungelig pakt Isnardi de bal. Piar is nu in balbezit. Concepción probeert naar een medespeler te passen. Velásquez rent richting de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team c - Guatire C.F 0:4

74e minuut.
Inworp. Borjas met de inworp. Calleja is nu in balbezit. Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team c 72%, Guatire C.F 28%.
team c - Guatire C.F 0:4