Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
r.ronaldo SK ITALVEN
Normal Tactiek 343 2016
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 29.1
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Villareal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olivo. Olivo krijgt een gele kaart. Villareal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villareal komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Briceño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maestre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: r.ronaldo 63%, SK ITALVEN 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
r.ronaldo - SK ITALVEN 0:0

50e minuut.
Monsalve passt de bal in één keer door. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba passt de bal zonder na te denken. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Ríos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monsalve raakt geblesseerd tijdens het duel. Hurtado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pinto Salinas is nu in balbezit. Pinto Salinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - SK ITALVEN 0:1

56e minuut.
Ríos met een sublieme pass. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarraga begaat een overtreding. Galarraga krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Aguirre geeft de bal voor. Inworp. Maestre met een snelle inworp. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Solano kopt de bal weg. Inworp. Maestre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Olivo verovert de bal door een tackle van achteren. Olivo met een sublieme pass. Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas haalt uit met een fantastische trap. Solano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Saggiomo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Concepción kopt de bal weg. Klungelig pakt Ríos de bal. Hurtado is nu in balbezit. Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
r.ronaldo - SK ITALVEN 0:2

88e minuut.
Feltscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Monsalve de bal. Monsalve passt de bal met de wreef. Pinto Salinas is nu in balbezit. Pinto Salinas haalt uit met een fantastische trap. Saggiomo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Olivo onderschept slim de pass. Olivo speelt de bal door. Villalba rent richting de bal. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Saggiomo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: r.ronaldo 72%, SK ITALVEN 28%.
r.ronaldo - SK ITALVEN 0:2