Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LigaUltras River Plate Bolivar
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 24.5
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen average


1e minuut.
Lara passt de bal met de wreef. Túñez rent richting de bal. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LigaUltras - River Plate Bolivar 0:1

3e minuut.
Lara met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi is nu in balbezit. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Riveros passt de bal zonder na te denken. Lara rent richting de bal. Lara passt de bal met de wreef. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaUltras - River Plate Bolivar 0:2

33e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Túñez verovert de bal door een tackle van achteren. Túñez speelt de bal door. Escalante rent richting de bal. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Concepción verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LigaUltras 61%, River Plate Bolivar 39%.
LigaUltras - River Plate Bolivar 0:2

48e minuut.
Klungelig pakt Túñez de bal. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara passt de bal zonder na te denken. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. Peraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Lara is nu in balbezit. Lara passt de bal zonder na te denken. Piñango is nu in balbezit. Piñango haalt uit met een fantastische trap. Peraza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaUltras - River Plate Bolivar 0:3

51e minuut.
Sifontes is nu in balbezit. Sifontes met een sublieme pass. Franco Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Riveros geeft een lange en hoge pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco Reyes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lara wilt de vrije trap nemen. Peraza bokst de bal weg. Peraza probeert naar een medespeler te passen. Riveros kopt de bal weg. Daar is Túñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. Peraza bokst de bal weg.

66e minuut.
Túñez speelt de bal door. Lara is nu in balbezit. Lara speelt de bal door. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaUltras - River Plate Bolivar 0:4

67e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Di Giorgi de bal. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... Peraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LigaUltras - River Plate Bolivar 0:5

70e minuut.
Cichero rent richting de bal. Lara onderschept slim de pass. Lara met een sublieme pass. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LigaUltras 78%, River Plate Bolivar 22%.
LigaUltras - River Plate Bolivar 0:5